Екс-чоловік Ані Лорак нарешті досягнув бажаного та відправився на свою батьківщину: Мурату пасує Туреччина

Відомий україно-турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу повідомив, що опинився в Туреччині. Чи поїхав колишній чоловік Ані Лорак назавжди з України?

Після розлучення з Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу не втратив увагу та любов аудиторії, і досі залишається цікавим для публіки. У зв’язку з цим чоловік активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Instagram, розповідає про зміни в особистому житті, про дочку, яка живе з матір’ю Кароліною в москві, про нову дружину Лілію та її спадкоємицю.

Екс-чоловік Ані Лорак рушив на свою батьківщину

Лорак і Мурат у шлюбі
Екс-чоловік Ані Лорак рушив на свою батьківщину

Бізнесмен осів в Україні. Чоловік тримає акції туристичної агенції, а також є генеральним директором компанії “Farmasi”. Разом з новою обраницею він проживає в Києві. Єдина рідна дочка Софія приїжджає до батька, однак не ступає на землі своєї історичної батьківщини. Здебільшого вона рушає до Туреччини, де на неї чекають бабуся, тітки та інші родичі. Зустрічі з татом також відбуваються саме там.

Екс-чоловік Ані Лорак рушив на свою батьківщину

Після початку повномасштабної війни в Україні Мурат почав їздити за кордон набагато частіше. Саме в Туреччині він провів свій медовий місяць, там поближче він познайомив свою майбутню дружину з дочкою, і саме там проживав велике національне горе після землетрусу, який уніс десятки тисяч життів.

І от нещодавно дорога знову привела його до рідної країни. Днями Мурат оприлюднив на своєму акаунті свіже фото з перетину кордону. Відбувалося це рано-вранці.

Нагадуємо, що після повномасштабного вторгнення Ані Лорак на півроку видалилася з соціальних мереж, а також виїхала з російської федерації. Де артистка знаходилася було невідомо. Її дочка тим часом перебувала у батька. Однак, після свого повернення Кароліна змогла посилити скандал навколо своєї персони, не виступивши проти війни. Співачка регулярно з’являється на російському телебаченні, а нещодавно взагалі повідомила про те, що допомагає депортувати українських дітей до російської федерації, остаточно знищивши надію шанувальників, які вірили, що насправді Кароліна підтримує свою Батьківщину.

Схожі статті

6-місячна леді в модному бордо: Лілія Ребрик, яка народила третю дитину в 43, зачарувала молодшою донькою

Лілія Ребрик поділилася успіхами своєї 6-місячної донечки Аделіни. Вона показала, як саме виглядає нині її донька та чого вона вже навчилася робити.

Такої медичної сестри ви ще не бачили: Христина Соловій показала, як з розмаху робить укол чоловіку (Фото)

Христина Соловій публічно показала, що вона вміє робити чоловікам, коли залишається з ними один на один у квартирі. Для початку зірка бере і розмахується здалеку. А потім...

Куди зник чоловік Фреймут? Ведуча не просто так мовчить про нього: Локотко розстався не тільки з минулим

Куди прдівся чоловік Ольги Фреймут? Ведуча не просто так мовчить про нього, адже Володимир Локотко попрощався не тільки з минулим. Деталі в статті.

Нова дружина Остапчука вийшла за нього заміж, бо не встигла за 2 секунди вигадати відмовку: “Я дуже дивна”

Катерина Остапчук визнає, що має проблеми з фантазією. Це стало основною причиною її зустрічей із Володимиром Остапчуком. А вже далі і самого одруження з ним.

У мережі показали фото вагітної Марічки Падалко: носить під серцем дитя від свого коханого чоловіка (ФОТО)

За час роботи на телебаченні Марічка Падалко встигла народити трьох дітей. Коли зірка 1+1 дізналася про свою третю вагітність, то була трохи збентежена.

Що пов’язує Дмитра Коляденка та Ірину Білик, крім котлет? Найекстравагатніша парочка українського шоубізу

У Мережі знову говорять про возз'єднання колишнього подружжя – співачки Ірини Білик та хореографа Дмитра Коляденка. Цю пару пов'язує дуже багато і не тільки минулі спогади.