Екс-учасник “Холостячки” Олексій Тригубенко вдруге показав маму свого сина: з модною стрижкою боб-каре

Фіналіст шоу "Холостячка" Олексій Тригубенко влітку цього року вперше став батьком. Матір свого сина бізнесмен ретельно приховує, проте днями дівчина засвітилась у його Instagram.

Особисте життя Олексія Тригубенка

Екс-учасник першого сезону реаліті-шоу “Холостячка” Олексій Тригубенко не розкриває всіх деталей свого особистого життя. Проте бізнесмен інколи тішить своїх шанувальників фотографіями новонародженого сина.

Влітку минулого року Тригубенко ділився, що за місяць до початку повномасштабної війни познайомився з дівчиною, на ім’я Аліна. В той період у них і розпочався роман. Протягом тривалого часу Олексій уникав розмов про стосунки. Майже не публікував дописів, що зачіпали б цю тему.

Народження сина

Вже 5 липня цього року, чоловік оприлюднив несподівану новину. Тригубенко показав фотографію з пологового будинку, на ній Олексій постав із немовлям на руках.

“Ласкаво просимо у цей світ, сину!”, – написав молодий батько.

Фани вітали ексучасника “Холостячки” з цією радісною подією, але у громадськості одразу ж виникло питання, хто став мамою дитини?

Вперше свою супутницю Олексій показав нещодавно. На своєму акаунті у Instagram Тригубенко повідомив про хрещення сина. Він поділився знімками з процесії, на одному з них, чоловік позує разом із дружиною та маленьким сином. Хоч на фото лице обраниці прикрите хусткою – світлина змогла задовольнити цікавість аудиторії.

Екс-учасник Холостячки Олексій Тригубенко вдруге показав маму свого
Екс-учасник Холостячки Олексій Тригубенко вдруге показав маму свого

Тригубенко вдруге показав маму свого сина

4 жовтня хлопчику виповнилось 3 місяці, з цієї нагоди батько записав відео для Insta-storie. Він знову показав сина, якого назвали Марком. На одному фрагменті, частково можна побачити й маму.

“Вчора Марку виповнилось 3 місяці. Зараз мама зробить мільйон гарних фото”, – пише Олексій.

Екс-учасник Холостячки Олексій Тригубенко вдруге показав маму свого
Екс-учасник Холостячки Олексій Тригубенко вдруге показав маму свого

Молодий тато також показався, на записі усміхнений Тригубенко бавиться з сином.

Екс-учасник Холостячки Олексій Тригубенко вдруге показав маму свого
Екс-учасник Холостячки Олексій Тригубенко вдруге показав маму свого

Схожі статті

Не все так ідеально: 41-річна Катя Осадча показала, як виглядає насправді – коли всі фільтри відключені

Зірка "Світського життя" Катя Осадча після дня народження показала, як виглядає її обличчя поблизу без фільтрів та фотошопу. Не все вдалося сховати за щільним шаром гриму.

Виглядати вдома на всі 200: Злата Огнєвіч показала стильний спортивний костюм для домашнього затишку

Співачка Злата Огнєвіч запропонувала варіант спортивного костюму під туфлі на підборах. Одяг можна носити вдома, а як потрібно вийти в магазин, слід швидко вдягнути взуття.

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.

Модна парочка: схудла на 10 кілограмів Матвієнко у топовому костюмі засвітилася з Мірзояном у Вашингтоні

Українські артисти Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян вийшли на зв'язок з-за кордону. Парочка з'явилася в дуже стильному вбранні на тлі Капітолія у Вашингтоні.

43-річний Потап шукає Рай для Землі: репер дізнався, де саме можна знайти таке місце і це не про Каменських

Репер Потап випустив нову пісню разом із співачкою Katarina. Поки що можна почути лише частину цього треку, але українцям ця пісня вже неабияк полюбилася.

Юлія Саніна показала, як можна класно виглядати в перламутровій сукні: цей образ підійде кожній жінці

У образи співачки Юлії Саніної, без перебільшення, закохуються її прихильники. Саме так вони говорять про нову перламутрову сукню зірки в якій вона була під час концерту.