Ані Лорак ніжно поклала руки коханого на свій круглий живіт і вразила новиною: приймає вітання з вагітністю

Відома російська співачка Ані Лорак сколихнула мережу імовірною вагітністю через 12 років після народження єдиної дочки Софії. Усі деталі в статті.

Вперше і поки що востаннє знаменита російська співачка Ані Лорак народила дитину 12 років тому від турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу. Тоді її життя здавалося казкою, ще не було навколо скандалів, які чекали на артистку попереду. Але вже через декілька років чоловік почне відкрито зраджувати, а вибір на користь ворога не принесе артистці нічого крім ізольованості та гірких сліз, які вона, за словами інсайдерів, проливала не раз.

Ані Лорак спровокувала чутки про вагітність

Дочка Ані Лорак та Мурата Налчаджиоуглу змінилася
Ані Лорак спровокувала чутки про вагітність

Ані Лорак поділилася новим фото із своїм іспанським коханцем. На початку року співачка розсекретила стосунки з інструктором з йоги та медитацій Ісааком Віджраку. Хоча багато хто пророкував, що цей роман співачки буде коротким, у стосунках пари панує повна показна ідилія. А напередодні в мережі поповзли чутки про те, що Лорак незабаром може народити духовного наставнику дитину.

Під час спільної зйомки 46-річний обранець поклав руку на животик зірки, що округлився. Кадри у схожих позах зазвичай роблять під час так званих “вагітних” фотосесій. Фанати впевнені, що Лорак не просто так обрала цей знімок для публікації. Мовляв, знаменитість натякає на своє цікаве становище.

Ані Лорак спровокувала чутки про вагітність

“Хоча зірка і не робила поки що жодних заяв, натхненні шанувальники кинулися вітати її з вагітністю”, – пишуть російські змі.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні співвітчизники артистки все ж таки сподівалися, що вона змінить свою позицію та як Віра Брежнєва чи Світлана Лобода вирішить повернутися на батьківщину. Натомість Кароліна не тільки не виступала на захист своєї рідної країни, але й неабияк розчарувала зникненням.

Зірка видалилася з усіх соціальних мереж і зʼявилася лише через півроку, вже перебуваючи у романі з іспанським інструктором. Через деякий час зірка взагалі повернеться в російську федерацію та візьме активну участь у різноманітних зйомках. Окрім того Кароліна розповість, що допомагає депортувати українських дітей в росію.

Схожі статті

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.