Холостячка Злата Огнєвіч знову інтригує особистим життям: любить себе та натякнула, що закохана

Українська співачка та героїня другого сезону романтичного реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч знову інтригує фанів особистим життям, натякаючи, що нині закохана.

Виконавиця Злата Огнєвіч пережила чимало потрясінь в особистому житті, і надія нарешті обмотати себе нитками кохання на проєкті “Холостячка” теж принесла невдачу знаменитості.

Жінка довго працювала з психологом, аби оговтатися від розірвання стосунків з Андрієм Задворним, який став переможцем шоу, а також артистка отримала колосальну підтримку та любов від публіки, яка надихала не опускати руки.

Чоловіки Злати Огнєвіч
Злата Огнєвіч знову інтригує особистим життям

Нещодавно українська співачка взагалі заінтригувала фанів новинами з особистого життя. Зірка спілкувалася з підписниками соціальної мережі Instagram, де на пряме питання від одного з користувачів, чи закохана вона наразі, Злата зазначила, що закоханість – це її стан по життю.

Однак Огнєвіч на зацікавленість прихильниками, чи може це бути хтось з чоловіків романтичного реаліті-шоу “Холостячка”, зазначила, що у неї з учасниками залишилася лишень тісна дружба, але на більше розраховувати не варто.

Так, співачка була одним із почесних гостей на весіллі в учасника проєкту Андрія Хветкевича в Мексиці. Зізналася, що це була незабутня подія в її житті. Також фіналіст “Холостячки” Дмитро Шевченко відвідав концерт зірки у Львові та подарував їй по закінченню співочого дійства розкішний букет квітів. Огнєвіч після такого сюрпризу розповіла, що була рада з ним зустрітися та поговорити.

Нагадаємо, що 29 вересня Злата Огнєвіч випустила символічний для неї та багатьох жінок трек “Полюбила”. Сенс даної музичної композиції полягає в любові до себе, прийнятті себе, можливість робити власне “я” щасливою своїми силами та йти від чоловіків, які говорять неприємні слова, знижуючи вашу самооцінку.

Схожі статті

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль: вони безнадійно старять і пасують одиницям (ФОТО)

Це зараз у Тіни Кароль розкішна шевелюра білявого волосся, але так було не завжди. На зорі своєї кар'єри артистка неодноразово проводила експерименти із стрижками, проте не завжди вдало.

Ольга Сумська заявила про розлучення з чоловіком і назвала головну причину: в них є спільна донька

Статистика з розлучень не тішить тих, хто вірить у кохання на все життя, і в цю статистику також входять зірки. Ольга Сумська розповіла про причини свого розлучення з колишнім чоловіком.