Віра Брежнєва вперше прокоментувала причину розлучення з Костянтином Меладзе: все через плітки

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше відреагувала на обговорення в мережі її розлучення з Костянтином Меладзе. Яка причина їхнього розставання?

Буквально днями Віра Брежнєва розсекретила зміни у своєму особистому житті, повідомивши про розлучення. У шлюбі з Костянтином Меладзе співачка прожила вісім років. Заради привабливої ​​блондинки продюсер у минулому навіть пішов із сім’ї, залишивши трьох дітей.

Подейкують, що й сама Брежнєва тепер стала жертвою любовного трикутника, який раніше створила сама. Все частіше у коханки Меладзе приписують молоду виконавицю Софію Тарасову. До того ж нещодавно 22-річна красуня і продюсер випустили спільний трек.

На обкладинці композиції продюсер і його нова фаворитка позують разом: Костянтин Шотайович притискає дівчину до себе.

Тарасова давно знає Меладзе. Ще у 2020 році вона стала солісткою гурту ВІА Гра і почала працювати під керівництвом продюсера. Зараз же він явно виділяє співачку як свою музу, допомагаючи їй із сольною творчістю. Колись саме так чоловік чинив і з Брежнєвою.

Віра Брежнєва вперше заговорила про причину розлучення з Костянтином Меладзе

Що відомо про життя Віри Брежнєвої зараз – стала патріоткою
Віра Брежнєва вперше заговорила про причину розлучення з Костянтином Меладзе

Втім, з’являлися інші версії причини розлучення співачки та композитора. Подейкують, що серйозно вплинути могли різні політичні погляди, а також небажання Віри мовчати, адже після цього вона точно не зможе повернутися до Москви.

Віра Брежнєва вперше прокоментувала причини розлучення зі своїм чоловіком у ранковій програмі “Сніданок з 1+1”.

“У мережі поширюється багато спекулятивних тем, чому ми з Костянтином розлучилися, але ми хотіли б залишити за собою право це не коментувати. З вдячністю та повагою один до одного просимо всіх поважати наше рішення”

Примітно, що пара приховувала розлучення продовж півтора року, і хто знає, можливо насправді цей термін набагато довший. Як ніяк, останні декілька років зірки взагалі не давали жодних спільних інтерв’ю, не світилися разом і жили доволі закрито.

Костянтин Меладзе явно не поспішає говорити про те, чи підтримує він Україну, що вже казати про інші відкриті дії.

Схожі статті