“Нав’язати кохання неможливо”. Роман Тіни Кароль і Дана Балана вийшов назовні: реакція Людмили Балан

Ще 4 роки тому українці підозрювали Тіну Кароль та Дана Балана у таємному романі. Та хіба можливо було щось приховати між цими двома, коли іскри між ними буквально палали на сцені.

Поговорювали, що Дан Балан погодився зніматися в українській версії шоу “Голос країни” лише після того, як впевнився у тому, що буде співпрацювати з Тіною Кароль. І цей тандем дійсно вийшов доволі успішним. Чуйка молдавського мачо знову його не підвела і він зміг добряче пропіаритися разом із українською колегою.

Усе навколо них вилучало пристрасть. Їхні погляди, дотики, посмішки, — здавалося, що з хвилини на хвилину вони зізнаються у романі. Втім, шанувальники так цього і не дочекалися.

Роман Тіни Кароль і Дана Балана вийшов назовні

Таємничого коханця Тіни Кароль Дана Балана помітили в камуфляжі
Роман Тіни Кароль і Дана Балана вийшов назовні

А після фіналу програми на них чекала дуже неприємна новина. Володимир Завадюк на одному зі своїх заходів заявив, що “роман” між Даном Баланом та Тіною Кароль був піар-ходом, і авторство над ним належить саме йому. Мовляв, кількість переглядів програми значно підвищилася і вони змогли добряче заробити.

Після цієї правди на обидвох зірок звалилася купа хейту і їм довелося виправдовуватися.

“Хіба флірт називають обманом? Це гра напівтіней романтики. Нав’язати любов неможливо. Ми були щирі, і це наша історія. Як буде далі – це наш Secret Paradise”, — заявила артистка.

Свою чергу Дан взагалі заявив, що глядачі самі придумали роман, а тепер звинувачують їх з Тіною обмані. При цьому він зазначив, що все побачене глядачами на екрані було правдою, у тому числі флірт та численні погляди.

Примітно, що навіть матір Дана взяла у цьому участь. Катя Осадча цікавилася у неї, чи дійсно Тіна Кароль має шанс стати її невісткою. Людмила натякнула, що це лише творчий тандем, але зробила вигляд, що нічого не знає і не розуміє.

Нагадуємо, що через рік після початку повномасштабної війни в Україні Тіна Кароль завітала в Молдову, де виступила перед матір’ю Дана Балана. Я зі сцени вона заявила, що її син — найкращий чоловік в світі після її сина Веніаміна. Пізніше артистка підтвердила, що вони спілкуються з колегою.

Схожі статті

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль: вони безнадійно старять і пасують одиницям (ФОТО)

Це зараз у Тіни Кароль розкішна шевелюра білявого волосся, але так було не завжди. На зорі своєї кар'єри артистка неодноразово проводила експерименти із стрижками, проте не завжди вдало.

Ольга Сумська заявила про розлучення з чоловіком і назвала головну причину: в них є спільна донька

Статистика з розлучень не тішить тих, хто вірить у кохання на все життя, і в цю статистику також входять зірки. Ольга Сумська розповіла про причини свого розлучення з колишнім чоловіком.