Переможниця “Холостяка” Саша Шульгіна знову стала мамою: “Другі пологи і друга дитина — це найкраще!”

Переможниця найпершого українського сезону романтичного реаліті-шоу "Холостяк" Олександра Шульгіна повідомила про те, що знову стала матір'ю.

Після перемоги у романтичному реаліті-шоу “Холостяк” Олександра Шульгіна не зійшлася з головним героєм Максим Чмерковським. Як з’ясувалося вже через 10 років після зйомок, хореографу взагалі ніхто не сподобався серед дівчат, але, підписавши контракт, він зобов’язався відзняти сезон. З Олександрою він подружився і саме тому вирішив, що історія закінчиться саме на ній.

З Яною Соломко у нього натомість взагалі не вийшло навіть приятельських взаємин, і закінчувати цю історію з нею він навідріз відмовився.

Переможниця Холостяка Саша Шульгіна стала матірʼю вдруге

Олександра Шульгіна
Переможниця Холостяка Саша Шульгіна стала матірʼю вдруге

Коли дороги хореографа та учасниці розійшлися, вони продовжили підтримувати спілкування. Обидва живуть у Сполучених Штатах Америки, тож мають можливість зв’язуватися. Макс давно щасливий у шлюбі зі своєю партнеркою Петою. Та й сама Олександра не залишилася без коханого чоловіка.

Переможниця Холостяка Саша Шульгіна стала матірʼю вдруге

Обранець Олександри з Латинської Америки, його ім’я вона не розголошує. Але Саша казала, що її він займається нерухомістю у Каліфорнії. Саме заради нього Шульгіна і переїхала до Лос-Анджелесу. Раніше вона жила у Майамі. Пара одружилася лише 2023 року. була спільна дочка, а 9 жовтня в них народилася друга спадкоємиця.

“Дівчатка, кохані! Ділюсь тут. У нас народилася донечка. 9 жовтня о 4:18. 4200! Богатирка. Все пройшло добре. Ми у шпиталі. Незабаром покажу у сториз, що і як відбувалося. Але другі пологи та друга дитина – це найкраще! Приємніше!”, – потішила новиною дівчина.

Ім’я дівчинки Олександра поки що не розкрила, і, звісно, не показала, як виглядає маленька спадкоємиця. Втім, все ще попереду.

До речі, після участі в шоу Шульгіна стала дипломованим фітнес-тренером та дієтологом, створила свою лінію одягу. В даний час Олександра ділиться на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новими ідеями тренувань, медитацій та корисних лайфхаків.

Схожі статті

Живе у невеликій квартирці з котом: що сталося з дружиною Винника у Німеччині

Вже довгий час дружина Олега Винника співачка Таїсія Сватко, яка разом із ним живе у Німеччині, не виходить на зв'язок із шанувальниками. Як склалося життя Таюне за кордоном?

Хливнюк, Клопотенко та інші: з ким ще приписували романи Холостячці Златі Огнєвіч

38-річна Злата Огнєвіч не приховує, що дуже хоче заміж і вже готова створити сім'ю. На тлі цього у Мережі постійно виникають чутки про її романи з відомими чоловіками.

Поважна пані у віці: Ольга Сумська показала, як вона виглядає в свої 58 років

Ольга Сумська оприлюднила нові фото і показала, як вона виглядає в свої 58 років. А також, який стиль нині обирає та що полюбляє одягати.

55-річна Надія Матвєєва вразила зовнішнім виглядом поряд із ефектним чоловіком

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва, яка приховує свого молодого коханого, оприлюднила фотографію, де позувала поряд з імпозантним чоловіком.

Слідом за Мішиною була Нікітюк: 40-річний Дьомін все ніяк не може визначитись, кого любить

Слава Дьомін розлучився зі своєю дружиною 3 роки тому та довгий час холостякує, але при цьому публічно висловлюлює свої почуття до зіркових колег - що у ведучого було з Мішиною та Нікітюк?

Дружина Тімура Мірошниченка показала перший день народження всиновленої доньки в колі сім’ї

Усиновлена донька відомого телеведучого Тімура Мірошниченка отримала бажаний подарунок на день народження. На цю прикрасу вона чекала цілих два місяці. Уже відомо, що це за знахідка.