4 місяці шлюбу і крапка? Дорофєєва і Кацурін та Мурат Налчаджиоглу і Лілія Реус попрощалися одне з одним

Одразу дві пари здивували мережу змінами в стосунках. Надя Дорофєєва і Михайло та Мурат Налчаджиоглу і Лілія Реус наштовхнули користувачів не тривожні думки.

Влітку 2023-го стало відомо про два гучних весілля в Україні, і безпосередньо у вітчизняному шоу-бізнесі. Мова йде про неочікуване торжество кохання Наді Дорофєєвої та Михайла Кацуріна, а також довгоочікуване свято вже давно заручених Мурата Налчаджиоглу та Лілії Реус.

Дорофєєва і Кацурін та Мурат Налчаджиоглу і Лілія Реус попрощалися одне з одним

Однак, не пройшло 4 місяців, як обидві пари неабияк збентежили мережу. У випадку співачки ідеться про звичайний жарт, який розлетівся заголовками як натяк на розставання подружжя.

Надя Дорофєєва вагітна. Кацурін стане багатодітним татом
Дорофєєва і Кацурін та Мурат Налчаджиоглу і Лілія Реус попрощалися одне з одним

Ресторатор Михайло Кацурін на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Instagram поділився романтичним фото з дружиною. У кадрі вони ніжно цілувалися на прощання. Як виявилося, Дорофєєва рушає в тур, тому найближчі кілька місяців вона не зможе побачитися з чоловіком.

“Коли “цілую, я на роботу” означає “я поїхала в тур, побачимося через два місяці””, – підписав фото Кацурін.

А от у Мурата та Лілії, як подейкують доволі серйозна ситуація. Одного ранку фанати пари помітили, що візажистка раптом видалила абсолютно всі фотографії зі своїм чоловіком, а також позбавилася статусу його дружини. Через декілька годин на такий самий крок пішов і бізнесмен, який залишив на своєму акаунті лише весільне фото.

Дорофєєва і Кацурін та Мурат Налчаджиоглу і Лілія Реус попрощалися одне з одним

Обидва поки що не коментують ситуацію, яка склалася, але користувачі вже за досвідом знають, що зазвичай такі вчинки свідчать про серйозну кризу стосунках і навіть можливе розлучення.

Тим паче, що Мурат вже якось потрапив у гучну та скандальну історію з розлученням. Так, 7 років тому до мережі потрапили знімки, на яких бізнесмен обіймався з іншими жінками, у той самий час, як вдома на нього чекала кохана дружина Ані Лорак. Після чуток про невірність підприємця, а також прямі докази цього Кароліна прийняла рішення піти від чоловіка.

Схожі статті

“Іноді цього недостатньо”: 25-річна Даша Квіткова розповіла, на чому тримався її шлюб з Нікітою Добриніним

Подружжя Добриніна та Квіткової стало першою та останньою на цей час, парою, що побралася після "Холостяка". Шанувальники проєкту були неабияк розчаровані дізнавшись про їх розлучення.