Найдорожчі жінки в житті “одинокого вовка” Олега Винника: одна народила його, а інша народила йому

Мабуть не напевно, а 100% у відношенні до жінок - головну роль відіграла мати Олега - Галина Яківна. Вона ж і вплинула на його любов до музики та співу, бо й сама гарно співала та любила пісні.

Мама та старша сестра – жінки, які завжди займали особливе місце в його серці. Мама любила пісні й сама гарно співала, мабуть, від неї передався талант й Олегу. Талант, який батьки підтримували та розвивали. В одному з інтерв’ю Винник зізнався, що на свій день народження дуже хотів мопед або хоча б велосипед, але батьки подарували електрогітару.

Було й шкільне нерозділене кохання, “кохання” звали Ніна, й це була його однокласниця. Сильне почуття довгий час не давало спокою співаку, й вилилось в пісню “Ніно”, яку він й до цього часу пристрасно співає.

Перш ніж стати відомим співаком в Україні Олег Винник шліфував свою майстерність та талант в Німеччині. Він грав в театрі, знімався в мюзиклах, які показували по всій Європі. Шалене молоде акторське життя…. Блондин з блакитними очима зводив з розуму дівчат й не тільки їх. Побачивши, яка жіноча увага до його персони, а жінки ще в Німеччині  прямо біля сцени кричали, що кохають його та хочуть від нього дитину, Олег дуже швидко зрозумів, що треба берегти своїх любих серцю найдорожчих жінок від надокучливих й іноді неадекватних фанаток та журналістів. Тому, повернувшись до України, дуже довгий час ніхто не знав про його сімейний стан. Але й для його популярності  було вигідно та зручно підтримувати імідж парубка та “одинокого вовка”. Хоча ще в  студентські роки Олег одружився з дівчиною, яка була молодша за нього на один рік. Звали її Таїсія Сватко, яка з часом зайняла місце в його групі як бек-вокалістка з псевдонімом Таюне.

Винник і Таюне

Винник і дружина Таюне
Винник і дружина Таюне

Гарний, стильний, харизматичний співак запаморочив голову багатьом відомим жінкам, йому приписували роман з Оленою Шоптенко – через їхні відносини на тренувальному майданчику, з Настею Каменських, з Катериною Осадчою, Ольгою Фреймут. Будь-яка жінка одразу ж ставала об’єктом підвищеної уваги преси – вартувало лиш Виннику подарувати кілька поглядів, не кажучи вже про квіти чи обійми.

Більшість зірок шоубізнесу заробляють чималі кошти, розповідаючи про своє особисте життя, публікуючи фото, але не Олег Винник.

Схожі статті

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль: вони безнадійно старять і пасують одиницям (ФОТО)

Це зараз у Тіни Кароль розкішна шевелюра білявого волосся, але так було не завжди. На зорі своєї кар'єри артистка неодноразово проводила експерименти із стрижками, проте не завжди вдало.

Ольга Сумська заявила про розлучення з чоловіком і назвала головну причину: в них є спільна донька

Статистика з розлучень не тішить тих, хто вірить у кохання на все життя, і в цю статистику також входять зірки. Ольга Сумська розповіла про причини свого розлучення з колишнім чоловіком.