Як зараз живе учасник “МастерШеф-4” Самвел Адамян: грає в театрі та обожнює свого кота Томаса

Після участі в четвертому сезоні кулінарного реаліті-шоу "МастерШеф" Самвел Адамян повернувся до своєї професійної діяльності. Чоловік продовжує оперну кар'єру та віднайшов нове хобі.

Чому Самвел вирішив спробувати себе в кулінарії

Цікавість до кулінарії Самвелу прищепила мати, яка ще змалку купувала хлопцю книги рецептів. У 15 років Самвелу довелось навчитись готувати, адже він почав жити один.

На “МастерШеф” Самвела привела подруга, яка в результаті не потрапила в проєкт, а ось Адамян зумів стати суперфіналістом.

Чоловік намагався реалізувати себе у різних сферах діяльності, він встиг попрацювати продавцем на ринку, маляром-штукатуром, двірником, машиністом змішувального агрегату на фабриці спецій, а також проходив стажування в психіатричній лікарні.

Як змінилось життя учасника МастерШеф-4 Самвела Адамяна після шоу
Як змінилось життя учасника МастерШеф-4 Самвела Адамяна після шоу

Згодом Самвел зрозумів, що його душа лежить до творчості. Після зйомок у проєкті, він продовжив працювати за спеціальністю. Чоловік відмовився від пропозиції стати кухарем на користь театру.

“Відмовився, оскільки довелося б залишити театр, а хочеться, щоб була можливість творчо себе проявляти, а не просто стояти біля плити”, – ділився оперний співак.

Чим зараз займається Самвел

Попри жагу до самовираження на сцені, Адамян продовжує вдосконалювати свої кулінарні навички. Про це артист активно розповідає у своїх соц. мережах. Блогінг – одне з основних хобі чоловіка. Самвел часто з’являється у Instagram, TikTok та на YouTube. Зазвичай його дописи та відео-публікації у жанрі лайвстайл, Адамян розповідає про своє життя та останні події.

Як змінилось життя учасника МастерШеф-4 Самвела Адамяна після шоу
Як змінилось життя учасника МастерШеф-4 Самвела Адамяна після шоу

На платформі YouTube Самвел має аудиторію, що налічує понад пів мільйона підписників, тут він щодня публікує відео зі своєю мамою. У Instagram чоловік звітує про вистави, що відбулись за його участі та анонсує нові дійства для своїх шанувальників. Як можна зрозуміти з профілю артиста – він дуже любить тварин. Часто публікує світлини свого котика Томаса та збори про допомогу пухнастим, що залишились без господарів.

Схожі статті

“Один з найскладніших періодів мого життя”: Надя Дорофєєва вразила зізнанням про стосунки, і не з Кацуріним

Багато українських знаменитостей записують спільні треки на радість шанувальниками. Дорофєєва не стала виключанням. Проте, чи все було бездоганно між нею та її колегою Артемом Пивоваровим?

Від природної краси ні сліду: ось як зараз виглядає екс-ведуча СТБ Оксана Марченко, яка живе у вигнанні

Колись Оксана Марченко сяяла на українському телебаченні і вважалася однією з найефектніших і найкрасивіших телеведучих, але надмірне захоплення пластикою остаточно змінила її обличчя.

Сестри, які стали розчаруванням: як виглядають і чим займаються дорослі дочки Ольги і Наталії Сумських

Одна живе на утриманні знаменитої мами, друга взагалі втратила з нею зв'язок. Як склалися життя старших дочок двох сестер – Наталії та Ольги Сумської? Що з ними стало і як виглядають зараз?