Ольга Сумська знову потрапила у любовний трикутник: суперник Борисюка – немолодий та солідний чоловік

Знаменита українська акторка Ольга Сумська знову зобразить на сцені любовний трикутник, і безумовно найкращим чином, адже сама колись побувала в такій ситуації.

1996 року Ольга Сумська вийшла заміж за свого колегу Віталія Борисюка. Ця історія кохання не для глянцевих журналів, адже розгорнулася на очах у законного чоловік акторки. Тільки-но Євген Паперний відвертався від своєї коханої, як вона потрапляла у обійми його підопічного.

Лише після гучного скандалу вдома, який був далеко не першим, артистка наважилася зізнатися йому у зраді. Після цього вона зібрала речі, забрала їхню дочку та переїхала до Віталія Борисюка.

Ольга Сумська знову потрапила у любовний трикутник

Ольга Сумська поділилась простим рецептом холодця
Ольга Сумська знову потрапила у любовний трикутник

Лише через 10 років Євгена зміг пробачити свою колишню дружину, і віддаючи належне її таланту, запросив пару працювати до себе в театр. Зараз це тріо часто з’являється на сцені, і часто у доволі знайомих усім сценаріях.

Так, нещодавно стало відомо, що Ольга В’ячеславівна знову з головою порине у любовний трикутник, головними героями якого також стануть Віталій Борисюк та Євген Паперний.

Ольга Сумська показала Віталія Борисюка крупним планом
Ольга Сумська знову потрапила у любовний трикутник

Нещодавно акторка запросила усіх своїх підписників на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відвідати нову виставу, в якій вони будуть брати участь.

“Закохатися може будь-хто. Але у певному віці бути спокусником вже не дуже просто, особливо, якщо твоя обраниця – молода журналістка. Паола миттєво прибрала до рук серце Леоне – політика похилого віку. Леоне вирішує видати себе за літератора. Тим більше, що справжній драматург йому теж знайомий. Тепер сеньйор Леоне отримує оплески, а Паола тим часом опиняється в обіймах справжнього автора”

Варто відмітити, що на п’єси з участю цих трьох завжди є багато бажаючих, а у залах збирається аншлаг. Особиста історія додає багато перцю і робить вистави фантастичними.

Нагадуємо, що навколо родини Сумських досі вирує скандал, так як старша дочка Сумської від Євгена Паперного Антоніна проживає в москві та не тільки не збирається повертатися додому, а й активно знімається в російському кіно.

Схожі статті

“Один з найскладніших періодів мого життя”: Надя Дорофєєва вразила зізнанням про стосунки, і не з Кацуріним

Багато українських знаменитостей записують спільні треки на радість шанувальниками. Дорофєєва не стала виключанням. Проте, чи все було бездоганно між нею та її колегою Артемом Пивоваровим?

Від природної краси ні сліду: ось як зараз виглядає екс-ведуча СТБ Оксана Марченко, яка живе у вигнанні

Колись Оксана Марченко сяяла на українському телебаченні і вважалася однією з найефектніших і найкрасивіших телеведучих, але надмірне захоплення пластикою остаточно змінила її обличчя.

Сестри, які стали розчаруванням: як виглядають і чим займаються дорослі дочки Ольги і Наталії Сумських

Одна живе на утриманні знаменитої мами, друга взагалі втратила з нею зв'язок. Як склалися життя старших дочок двох сестер – Наталії та Ольги Сумської? Що з ними стало і як виглядають зараз?