Тест на уважність. За 30 секунд знайдіть білку серед колод

Спробуйте знайти білку за обмежений час.

Для того, щоб ваш мозок знаходився у відмінному стані та ви були уважні, необхідно періодично давати йому навантаження. Це можна зробити за допомогою різних тестів, в тому числі на уважність.

Нижче пропонуємо вам тест, який бажано пройти за 30 секунд. Це тест за складністю вище середнього. Якщо вам вдалося виявити білку протягом тридцяти секунд, то ви уважна людина та у вас гострий погляд.

Ви повинні знати, що білочки мають уміння маскуватися, особливо це їм вдається на тлі колірної гами такий же як і фарбування у них.

Багато людей думають, що білку легко виявити на відкритій місцевості або не у лісі, наприклад на цих колодах. Однак з огляду на те, що колоди та білка практично одного забарвлення – зробити це проблематично.

Тільки тренована людина це може зробити за 30 секунд.

Ну, що виявили білочку?

Якщо так – можете себе привітає – ви уважна людина. Якщо протягом 30 секунд не вдалося виявити її, то не турбуйтеся – постарайтеся взагалі виявити білку. Це теж хороший результат.

Вийшло знайти?

Якщо ні, то можете подивитися на зображенні нижче. Білочка обведена жовтим кружком.

Сподобався вам цей тест?

Схожі статті

Чоловік покійної Руслани Писанки показав свою донечку, яка стала для нього розрадою: “Найкраща Аліса”

Відомо українська акторка Руслана Писанка пішла з життя 2 роки тому. Її чоловік тим часом живе далі і навіть показав свою дочку публіці. Як склалося життя бізнесмена?

Камалія показала, що стало з її дочками після життя в Лондоні: одна схожа на байкершу, а друга на репершу

Найбагатша співачка України Камалія показала, як змінилися її дочки Арабелла та Мірабелла після життя в Лондоні. Дівчата вже 2 роки не проживають в Україні.

Провідниця Укрзалізниці, мачуха Попелюшки, зірка блокбастеру зі Стейтемом: як змінювалася Вєрка Сердючка?

Амплуа Вєрки Сердючки став відомим не тільки в Україні, а й по всьому світові. Як Данилку вдалася вигадати такий привабливий для аудиторії образ?

Двійник Олега Винника працював офіціантом в “Пузатій хаті” і охороняв Поплавського: як він виглядає

Після того, як відомий український співак Олег Винник зник з телеекранів та соціальних мереж, шанувальники знайшли йому заміну - молодого виконавця Андрія Кравченко.

Бігав за Златою Огнєвіч, а одружився з чоловіком: учасник “Холостячки” Хветкевич святкує річницю шлюбу

Один з чоловіків, який змагався за серце Злати Огнєвіч, обрав для себе зовсім інший шлях. У неділю чоловік відсвяткував першу річницю шлюбу зі своїм обранцем.

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.