Налчаджиоглу вперше прокоментував чутки про розлучення з Лілією Реус: “Приберіть свої носи з життя інших”

Днями Мережею почали ширитись чутки, що турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу вдруге розлучився. Чоловік видалив спільні світлини з Лілією Реус, а згодом прокоментував ситуацію.

Чутки про розлучення

Ексчоловік співачки-зрадниці Ані Лорак, Мурат Налчаджиоглу привернув до себе увагу користувачів, адже видалив спільні світлини зі своєю другою дружиною Лілією Реус. Лиш 4 місяці тому щасливе подружжя зіграло весілля, тож шанувальники були шоковані нещодавніми діями Мурата та Лілії.

Спочатку Реус прибрала статус дружини Налчаджиоглу на своїй особистій сторінці в Instagram, видалила спільні фото з бізнесменом та відписалась від його фотоблогу. Згодом Мурат повторив ті ж дії. Пара утрималась від коментарів, проте підписники впевнені, що між подружжям виникло непорозуміння, яке призвело до розлучення.

Мурат Налчаджиоглу прокоментував розлучення з Лілією Реус
Мурат Налчаджиоглу прокоментував розлучення з Лілією Реус

Коментар від Мурата Налчаджиоглу

1 листопада турецький бізнесмен опублікував допис у Instagram, в описі під відео чоловік висловився про плітки, що ширяться Мережею. Мурат попрохав, аби люди “Прибрали свої красиві носи з життя інших людей”. Він запевнив, що пліткарі оцінюють ситуацію, опираючись лиш на власний досвід. Насправді все може бути зовсім по-іншому:

“Будь ласка, не додумуйте собі різні речі на основі тих ситуацій, через які ви самі пройшли. Справа може бути не такою, як ви собі уявляєте”

Мурат Налчаджиоглу прокоментував розлучення з Лілією Реус
Мурат Налчаджиоглу прокоментував розлучення з Лілією Реус

В кінці публікації Налчаджиоглу наголосив, що дописи такого формату не в його стилі. Він не звик виправдовуватись, чи реагувати на закиди від ЗМІ. До написання цього тексту його спонукало інше:

“Цього разу деморалізація зачіпає мою любу доньку, тому вирішив, що відреагую”

Відверто про розлучення бізнесмен не заявляв, проте в його зверненні можна розгледіти певний натяк.

Нагадаємо, що наразі Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус живуть порізно. Молода візажистка залишилась на Батьківщині, а саме в Чернівцях. А Налчаджиоглу перебуває в Турції разом зі своєю донькою Софією від першого шлюбу.

Мурат Налчаджиоглу прокоментував розлучення з Лілією Реус
Мурат Налчаджиоглу прокоментував розлучення з Лілією Реус

Схожі статті

“Один з найскладніших періодів мого життя”: Надя Дорофєєва вразила зізнанням про стосунки, і не з Кацуріним

Багато українських знаменитостей записують спільні треки на радість шанувальниками. Дорофєєва не стала виключанням. Проте, чи все було бездоганно між нею та її колегою Артемом Пивоваровим?

Від природної краси ні сліду: ось як зараз виглядає екс-ведуча СТБ Оксана Марченко, яка живе у вигнанні

Колись Оксана Марченко сяяла на українському телебаченні і вважалася однією з найефектніших і найкрасивіших телеведучих, але надмірне захоплення пластикою остаточно змінила її обличчя.

Сестри, які стали розчаруванням: як виглядають і чим займаються дорослі дочки Ольги і Наталії Сумських

Одна живе на утриманні знаменитої мами, друга взагалі втратила з нею зв'язок. Як склалися життя старших дочок двох сестер – Наталії та Ольги Сумської? Що з ними стало і як виглядають зараз?