Є на кому реалізувати материнський інстинкт: Руслана Лижичко показала мокрий носик, який вона обожнює

Українська співачка та народна артистка України Руслана Лижичко неодноразово інтригувала фанів про народження первістка, однак досі дива в її житті не сталося.

Після грандіозної перемоги Руслани Лижичко на конкурсі “Євробачення” у 2004 році, впізнаваність до творчості артистки з кожним новим днем тільки зростала. Прихильники зірки, окрім прослуховувань її пісень, все ніяк не моли дочекатися на новину про вагітність.

Відомо, що 50-річна співачка з 1995 року перебуває в шлюбі з продюсером Олександром Ксенофонтовим, однак пара дітей так і не має. Артистка зізналася, що у них з чоловіком просто не виходить завести дитину з різних причин, наприклад виснаженість організму, бо природа прекрасно розуміє, що у жінки не вистачає того потенціалу, який потрібен для малюка.

Руслана Лижичко та Олександр Ксенофонтов
Руслана Лижичко та Олександр Ксенофонтов

Зірка додала, що найбільше на появу первістка в родині чекає саме її тато, який жартома зазначив, що кожного тижня буде дзвонити доньці та питати, коли стане дідусем.

Якщо не вдається реалізувати власні материнські інстинкти на дитині, то Руслана Лижичко знайшла вихід з цієї ситуації. Співачка в соціальній мережі Instagram поширила світлину свого домашнього улюбленця, чудового песика з мокрим носиком, який лежав та дивився таким теплим поглядом в камеру. Знаменитість зауважила, що в цьому погляді містяться наші почуття:

“У цьому погляді наші почуття. Мій чудо”.

Нагадаємо, що початок творчої кар’єри Руслану Лижичко спіткав у 1993 році. Співачка потужно заявила про себе не тільки в Україні, а і в Європі, коли здобула перемогу на “Євробаченні”. З дитинства майбутня зірка співала у дитячих гуртах та ансамблях, потім навчалася у музичній школі, а після вступила до Львівської консерваторії ім. Лисенка.

Схожі статті