“Ні нарощених вій, ні татуажу”: Маша Єфросініна показала себе справжню — на телебаченні такою не покажешся

Маша Єфросініна показала, як виглядає без косметики. Прихильники не приховують емоцій.

Телеведуча Маша Єфросініна опублікувала у своєму Instagram світлину з чоловіком, де виглядає досить природньо і по-домашньому.

Маша Єфросініна орубліковала в своїй соціальній мережі фото

Фоловери звернули увагу на те, що телеведучій не потрібно мати нарощені вії чи татуаж брів, щоб виглядати неперевершеною. Її природня краса також неймовірна, за це її й люблять прихильники. До того ж, фоловери підмітили, якою щасливою парою здаються Маша і її чоловік Тимур.

Кментарі фоловерів під публікацією Маші Єфросініної Коментарі фоловері аід публікацією телеведучої

Нагадаємо, що вони одружились ще 2003 році. Подружжя виховує двох дітей: сина Олександра і дочку Нану. При цьому телеведуча розповідала, що був момент, коли їх шлюб міг розпастись, однак пара знайшла сили і взаєморозуміння, щоб його зберегти.

Маша Єфросиніна з чоловіком Тимуром

Напередодні, Маша Єфросініна опублікувала фото в піжамі від власного бренду. Виглядала все такою ж бездоганною і невимушеною.

Сонна Маша Єфросиніна в піжамі

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".