Лілія Подкопаєва показала, як виглядає її доросла дочка: 17-річна дівчина, яку назвали на честь Ані Лорак

Лілія Подкопаєва колись настільки прив'язалася до своєї куми Ані Лорак, що назвала на честь неї дочку. Зараз дівчинці вже 17 років і вона дуже схожа на маму.

Минулого року відома українська гімнастка Лілія Подкопаєва дала ексклюзивне інтерв’ю, в ході якого зізналася, що досі не спілкувалася зі своєю кумою та подругою Ані Лорак. Спортсменка весь час очікувала, що Кароліна заявить про свою позицію, але цього так і не сталося. Про це Подкопаєва розповіла в “Славі+”.

Лілія Подкопаєва показала, як виглядає її доросла дочка

Дончанка Лілія Подкопаєва викрила всі фейки про рідне місто
Лілія Подкопаєва показала, як виглядає її доросла дочка

Лілія Подкопаєва не знає причин, чому її кума мовчить. За словами зірки, вона завжди намагалася виправдати Ані Лорак, але зараз немає жодних аргументів на її захист.

При цьому спортсменка зізналася, що їй щиро шкода що дана ситуація відбувається саме у контексті її стосунків з Кароліною. Мовляв, вони були не просто подругами, а справжніми сестрами. Зірки спілкувалися багато років, мали дуже близькі взаємини, а Лілія навіть назвала свою дочку на честь співачки.

Примітно, що зараз спадкоємиці гімнастки вже 17 років. Кароліна перетворюється на дуже симпатичну дівчину, яка володіє природною красою, а також усіма можливостями для того, аби йти за своєю мрією.

Нещодавно Лілія оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram ролик, в якому показала, як зараз виглядає її дочка. Дане відео з’явилося з нагоди дня народження юної красуні. У кадрах вона постала у різні періоди свого життя, а також зачарувала останніми змінами у зовнішності. До публікації зірка додала дуже ніжний допис.

Вона висловила свою безмежну любов Кароліні й зазначила, що донька завжди для неї залишатиметься найкращою в усьому.

Нагадуємо, що зараз Лілія Подкопаєва проживає разом зі своїми дітьми та чоловіком у Сполучених Штатах Америки. Туди вона емігрувала досить давно, але після 24 лютого частіше з’являється в інформаційному просторі України, так як серйозно підтримує свою батьківщину на всіх рівнях. Після інтерв’ю про Лорак Лілія не робила жодних заяв по ситуації.

Схожі статті

Не єдині у батьків: Дорофєєва та Позитив показали брата і сестру, які з ними з дитинства

Про Дорофєєву і Позитива говорять всі, адже вони здобули шалену популярність ще будучи разом у гурті, але мало хто знає, що Надя має брата, а Олексій сестру - хто вони і як виглядають?

Як виглядає коханий Камалії, з яким вона познайомилася на вечірці: вже є спільне фото

Найбагатша співачка України Камалія показала, як виглядає її коханий та розповіла про стосунки з ним. Їхня доленосна зустріч відбулася на вечірці.

Ксенія Мішина повідомила про поповнення в родині, але не знає, що тепер робити

Популярна українська акторка Ксенія Мішина здивувала повідомленням про поповнення в її родині. Втім, зірка чесно зізналася, що не знає, що з цим робити.

Аліна Гросу і Влад Яма – що спільного? Українські зірки засвітились разом у США

Хореогораф Влад Яма вже давно звик до життя в США, так само як і співачка Аліна Гросу - обох артистів було помічено разом. Що їх пов'язує - невже більше, ніж просто знайомі?

Красень, котрий співає з англійським акцентом: Тіна Кароль показала, який у неї виріс син

Популярна українська співачка Тіна Кароль показала, яким виріс її єдиний син, котрий народився від продюсера Євгена Огіра. Веніамін все більше виглядає як англієць.

Двоповерховий маєток, власне господарство та купа персоналу: як виглядає будинок Олі Полякової

Популярна українська співачка Оля Полякова володіє чималою територією, на якій розмістився її двоповерховий маєток. Пропонуємо зазирнути за ворота та дізнатися, чим так пишається артистка.