“У мене був ботокс”: 37-річна Оля Цибульська зізналася, які робила уколи краси – тепер виглядає на всі 20

Українська артистка Оля Цибульська вперше зізналася, які пережила уколи краси. Співачка не соромиться цього та відверто розповіла прихильникам про свій досвід.

37-річна співачка та ведуча Оля Цибульська входить до списку українських знаменитостей, які можуть показати своє обличчя без макіяжу. Вже не раз фани зірки помічали, що артистка виглядає молодо, а її шкіра завжди має доглянутий та свіжий вигляд.

Оля Цибульська
Оля Цибульська зізналася, які робила уколи краси

До слова, один з користувачів соціальної мережі Instagram вирішив поцікавитися в Цибульської, які вона робила уколи краси та ставлення до них. Оля відверто розповіла, які втручання у свою красу вона пережила:

“В мене був ботокс, в лоб колись. Вже він вийшов, як бачите, весь. Була біоревіталізація, але я після неї дуже довго заживаю, тому я нічого не роблю, а просто сміюся і ніхто не помічає мої зморшки”.

Оля Цибульська зізналася, які робила уколи краси

Очевидно, що співачка має позитивне ставлення до втручань у природну красу, оскільки сама пережила ряд процедур, але, імовірно, не зловживає цим. На обличчі у знаменитості все виглядає природно, а ще Цибульська обожнює доглядові процедури, які добре відображаються на стані шкіри.

Нагадуємо, нещодавно артистка розповіла про свій складний емоційний період. Як зізналася Оля, вона зверталася за допомогою до спеціалістів, адже своїми силами відчула, що не впорається.

В період глибокої депресії, з якою спочатку не впоралися психологи, займалися психіатри. Зазначила, що цей стан повної апатії, в який не відчуваєш смак життя. Своєю історією Цибульська надихнула фанів, що завжди є вихід зі складних життєвих ситуацій.

Схожі статті

“Один з найскладніших періодів мого життя”: Надя Дорофєєва вразила зізнанням про стосунки, і не з Кацуріним

Багато українських знаменитостей записують спільні треки на радість шанувальниками. Дорофєєва не стала виключанням. Проте, чи все було бездоганно між нею та її колегою Артемом Пивоваровим?