“Матуся” Дорофєєва показала Кацуріна з малюком та виявила в нього приховані таланти: “Робить стайлінг”

Знаменита українська співачка Надя Дорофєєва оприлюднила милі кадри з чоловіком Мішею Кацуріним та його 2-річним сином Іваном. Хлопчик вирішив зробити зачіску новій матусі та своєму татові.

Про шлюб артистки Наді Дорофєєвої та ресторатора Міші Кацуріна прихильники дізналися в липні 2023 року. Ширилося чимало пліток, що співачка вагітна первістком, оскільки її нібито “застукали” на консультації у лікаря.

Артистка посміялася з розмов в мережі та запевнила, що на появу дитини не чекає, а в доказ цього показала свою струнку фігуру та плоский живіт, без будь-яких натяків на свій цікавий стан.

Надя Дорофєєва та Міша Кацурін

Однак реалізувати свої материнські інстинкти Дорофєєва може поки і без вагітності, адже чоловік знаменитості від попереднього шлюбу з Дашею Кацуріною має двох дітей. Доньці Олександрі наразі 7 років, а синочку Івану виповнилося вже 2.

До слова, нещодавно співачка Надя Дорофєєва у своєму блозі соціальної мережі Instagram замилувала фоловерів родинними кадрами. На відео 2-річний Іван хотів зробити зірці зачіску, а також причепурити й свого тата. Дорофєєва посміялася, оскільки її чоловік на голові волосся не має:

“Іван робить стайлінг мені і цьому чоловіку, з розкішною шевелюрою”.

Матуся Дорофєєва показала Кацуріна з малюком та виявила в нього приховані таланти

Спочатку хлопчик підійшов до батька та почав розчісувати йому його голову, на що Кацурін здивовано вигукнув: “Ти впевнений, що мені це потрібно?”. Потім свої таланти перукаря він пішов реалізовувати на артистці, адже Надя має розкішне та довге волосся.

Схоже, що Дорофєєвій вдалося знайти спільну мову з дітьми коханого чоловіка від першого шлюбу. Нещодавно Міша показав, як прийшов із Сашею та Іваном підтримати Надю на її концерті. 7-річна Олександра підспівувала артистці, а 2-річний Іван сидів на плечах у батька та із захопленням спостерігав за співочим дійством.

Схожі статті

Єдиний спадкоємець, котрий не дістанеться абиякій невістці: Кароль показала свого 15-річного сина від Огіра

Знаменита українська співачка Тіна Кароль показала, як виглядає її син-підліток, котрий являється її єдиним прямим спадкоємцем. Раніше артистка говорила, що не готова віддавати його невістці.