Камалія повернулася до чоловіка-мільярдера Захура заради дочок: віднині буде жити у Великобританії?

Знаменита українська виконавиця Камалія показала, як виглядала її поїздка до дочок, яких вона не бачила декілька місяців. Артистка вже у Великобританії.

Найважчим у рішенні Камалії повернутися з Великобританії на батьківщину було прощання з дівчатами. Їй довелося залишити двійнят в Англії, яку вони не надто полюбили. Двійнята виїхали за кордон ще до 24 лютого. Їхній батько-мільярдер не приховував, що отримав інформацію, якій довірився, швидко зібрав валізи та виїхав разом з родиною у безпечне місце. Звісно, він вмовляв дружину поїхати з ними, але Камалія навідріз відмовилася.

Разом зі своєю матір’ю співачка залишилася у палаці під Києвом, але вже через декілька місяців стало зрозуміло, що необхідно виїжджати.

Камалія приїхала до Великобританії та возз’єдналася з сімʼєю

Камалія приїхала до Великобританії та возз’єдналася з сімʼєю

Дівчата відвідують англійську гімназію, проживають разом з батьком та рідною сестрою Танею, яка люб’язно надала сім’ї житло, а також постійно знаходяться в очікуванні мами, яка приїде у гості. Попри те, що артистка вирішила приєднатися до сім’ї рік тому, нічого хорошого з цього не вийшло. Вона посварилася з падчеркою, її взаємини з благовірним охололи і було прийнято рішення про розлучення. Камалія повернулася додому.

Для зіркової мами це найважче випробовування. Коли вона востаннє проводила час зі своїми дівчатами, то просто плакала. Мільярдер з великим розумінням ставиться до сліз своєї колишньої дружини і намагається створювати хорошу атмосферу. І все заради Арабелли та Мірабелли.

Нещодавно мрія співачки здійснилася, і вона знову опинилася в обіймах своїх дівчат. Відповідне відео з’явилося на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Бізнесмена у кадрі видно не було. Втім, є велика імовірність того, що екс-подружжя побачиться пізніше.

Співачка прибула ненадовго, і планує незабаром виїжджати. Але шанувальники досі вірять у те, що можливо колишні закохані зможуть знайти шлях до примирення. Адже вони досі виглядають дуже закоханими, попри все, що пережили. Ба більше, деякі шанувальники впевнені, що пара не розлучається.

Схожі статті