49-річна Олена Мозгова кардинально омолодилася – вся справа у вдалій зачісці та правильному макіяжі (ФОТО)

Популярна українська продюсерка Олена Мозгова порадувала новими фото, на яких виглядає чудово та набагато молодше за свої роки. Як змінилася зовнішність зірки, після походу до салону краси.

Два роки тому популярна українська продюсерка Олена Мозгова приголомшила кардинальним перетворенням – менше ніж за рік зірка схудла на 22 кг, а днями знаменитість оприлюднила фото, яке привело шанувальників у повний захват.

Олена Мозгова показала схудла на 22 кг
Олена Мозгова показала схудла на 22 кг

Так, на своїй сторінці у Facebook, де Олена докладно розповідає про своє життя, а також висловлюється на різні злободенні теми, Мозгова оприлюднила дві фотографії – чорно-білу та кольорову. На знімку зображено обличчя зірки крупним планом.

Перше, що впадає у вічі – її стильна зачіска з короткою стрижкою боб-каре, яка красиво укладена назад. Доповнили образ стриманий макіяж з акцентом на очах, мініатюрні сережки-гвоздики з білим каменем та стильні окуляри у чорній пластиковій оправі. Зазначимо, що Олена виглядала на фото дуже ефектно!

49-річна Олена Мозгова кардинально омолодилася
49-річна Олена Мозгова кардинально омолодилася

“Ч/б чи колір? Ні, я зараз не про фото. Фото просто для ілюстрації. Життя таке різне, кожен з нас проживає різні періоди… Ніколи не буває тільки погано чи весь час радісно і кольорово… Але в тому і глибинний його сенс, який лежить на поверхні… Це по собі, завжди буде місце для радості та щастя”.

У Мережі одразу з’явилися коментарі:

“Неймовірна”, “Оленко! Ви чарівна і на чорно-білій і на кольоровій фотографії”, “Справжня Діва!”, – писали захоплені фанати.

Зазначимо, що фото, яке з’явилося у Мережі, було зроблено у ресторані, куди Мозгова прийшла привітати свою маму – Віолетту Борисівну із 69-річчям.

Олена Мозгова з мамою
Олена Мозгова з мамою

“Мамуля на своєму Дні народженні була Королева! Люблю тебе, моя найкраща! І головне – будь мені здорова!”, – адресувала вітання мамі продюсерка.

Нагадаємо, що напередодні Олена Мозгова показала як виглядає без макіяжу.

Олена Мозгова без макіяжу
Олена Мозгова без макіяжу

Схожі статті

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль: вони безнадійно старять і пасують одиницям (ФОТО)

Це зараз у Тіни Кароль розкішна шевелюра білявого волосся, але так було не завжди. На зорі своєї кар'єри артистка неодноразово проводила експерименти із стрижками, проте не завжди вдало.

Ольга Сумська заявила про розлучення з чоловіком і назвала головну причину: в них є спільна донька

Статистика з розлучень не тішить тих, хто вірить у кохання на все життя, і в цю статистику також входять зірки. Ольга Сумська розповіла про причини свого розлучення з колишнім чоловіком.