Разом рука об руку, нога в ногу, плече до плеча: Інна Білоконь і Андрій Данилко засвітилися за кордоном

Вєрка Сердючка та її матір Інна Адольфівна — ледь не найпопулярніший український дует в усьому світі. І зовсім не дивно, що їхня слава лише зростає.

Інколи співпраця дарує дивовижну дружбу. Але часом стається і так, що саме друзі створюють проєкти, які згодом дозволяють їм заробити шалені кошти та стати мільйонерами. Історія Андрія Данилка та Інни Білоконь саме така. Зірки спочатку не сподобалися одне одному. Навчаючись у коледжі вони не одразу розгледіли своє майбутнє у малознайомій людині. Але проходив час, вони зближувалися і стали хорошими друзями.

Згодом Андрій Данилко створив персонажа Вєрку Сердючку, яка мала потребу у матері. Саме її і зіграла красуня Інна. Важко уявити, що за цією хусткою та смішним обличчям в окулярах насправді ховається вродлива та талановита жінка.

Інну не впізнають на вулицях, вона не збирає натовп навколо себе, адже не являється заручницею свого образу. Інна Адольфівна проживає долю знаменитості, Інна Білоконь – акторка, яка насолоджується шлюбом з коханим чоловіком Олегом, живе в Полтаві, вирощує собак і нещодавно видала свою дочку заміж.

Андрій Данилко та Інна Білоконь повідомили про продовження концертного туру

Андрій Данилко показав справжні почуття до мами Сердючки Білокінь
Андрій Данилко та Інна Білоконь повідомили про продовження концертного туру

Коли Андрій Данилко зробив перерву у кар’єрі, то Інна мала можливість насолодитися існуванням простої людини. Але після 24 лютого робота не чекає. Колектив повідомив про те, що буде збирати кошти на благодійність і досі знаходиться в концертному турі, який триває більше року.

За цей час зіркові друзі відвідали усі країни Європи, навідалися до Ближнього Сходу, Сполучених Штатів Америки, тощо. Ставалися і серйозні проблеми: Андрій був вимушений зірвати тур через стан здоров’я, а пізніше не зміг потрапити до Америки через проблеми з документами у деяких членів своєї команди.

Тим не менш, нещодавно Інна показала свіжий кадр з чергової поїздки робочого характеру. Вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фото з Андрієм, на якому вони стоять дуже близько, демонструючи свої дружні відносини.

Схожі статті

Працює з пацієнтами: як виглядає донька Скрябіна – на нього надзвичайно схожий ще син Білик

Після себе Кузьма Скрябін залишив одну-єдину донечку, яку любив більше за своє життя. Якою вона виросла, ким працює і чому так схожа з сином Ірини Білик?

Вдова Сергія Сивохи показала його могилу та розповіла, як живе після втрати: “Час не лікує”

Дружина відомого українського гумориста та ведучого Сергія Сивохи Тетяна показала, де він знайшов свій спокій та шлях на небеса. Відвідати це місце зможуть далеко не всі українці.

43-річна Лілія Ребрик проти 6-річної Поліни: мама й донька показались в однакових образах

Лілія Ребрик виховує трьох доньок, які постійно з'являються у її соцмережах: телеведуча продемонструвала нереальну схожість із середньою донькою - не відрізнити.

Темне волосся і розкішні кучері: 58-річна Сумська показала себе “нову” – тепер її не впізнати

Ольга Сумська кардинально змінила свій імідж та показалась у незвичному для себе образі з кучерями - що ж на це скаже її чоловік Віталій Борисюк?

Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат: став стрункий як тростиночка

Знаменитий український виконавець та лідер гурту ТІК Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат. Зірка став стрункий як тростиночка.

Даша Малахова показала, як змінилася зі смерті батька: не може розлучитися з прахом

Популярна українська ведуча Даша Малахова показала, як змінилася без батька. Зірка вразила зізнанням про те, як насправді пройшли усі ці дні для неї.