“Були певні очікування”: Соломія Вітвіцька розповіла, чому розлучилася з колишнім чоловіком Кочатковим

Українська телеведуча Соломія Вітвіцька відверто розповіла про розлучення з колишнім чоловіком Владом Кочатковим та що, на її думку, вплинуло на прийняття такого рішення.

Відверто поговорити про нинішнє та минуле життя, розповісти про ставлення до материнства й згадати про розлучення, українську журналістку запросив ведучий Слава Дьомін для свого YouTube-каналу.

Так, Соломія Вітвіцька зізналася, вона тішиться, що їй вдалося зберегти дружні відносини після розірвання союзу з Владом Кочатковим. За її словами, за 8 років подружнього життя у них не було нічого “токсичного”, але відчула, що стала почуватися комфортніше та якось світліше після розлучення.

Соломія Вітвіцька з колишнім чоловіком
Соломія Вітвіцька розповіла, чому розлучилася з колишнім чоловіком Кочатковим

Каже, що за все сімейне життя вони, можливо, навіть голос не підвищували одне на одного. Після ухвалення рішення розлучитися, розповідає, що вони ще жили разом місяць чи два, і при цьому в колишньої пари взагалі не було ніяких до одне одного претензій.

Імовірною причиною розірвання 8-річного шлюбу, за думкою Соломії, стало те, що вони з колишнім чоловіком мали якісь певні очікування, які, скоріше за все, не справдилися.

“Може, були якісь певні очікування. Коли ми вирішили розлучитися, то якось навіть і очікувань уже не стало, і стало ще комфортніше”, – зізналася Соломія.

Соломія Вітвіцька розповіла, чому розлучилася з колишнім чоловіком Кочатковим

Знаменитість додала, що наразі вона підтримує дружню комунікацію з ексчоловіком. В них немає публічних сварок, скандалів та непорозумінь. Сімейне життя у Соломії та Влада було тихим та спокійним й розлучення пари не принесло їм ніяких серйозних проблем.

Ще однією з вагомих причин, чому союз української телеведучої та її колишнього чоловіка розпався стала публічність Соломії. Журналістка зізналася, що Влад мав достатньо чоловічий характер, тому вона і подумати не могла, що на нього це так тисне.

Колишній зірки згодом зрозумів, він не до кінця був упевнений, що почувався поряд з нею чоловіком, оскільки Вітвіцька достатньо реалізована та успішна особистість. Тож, це поступово накопичувалося, і в один момент з цим боротися було дійсно непросто.

Схожі статті

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль: вони безнадійно старять і пасують одиницям (ФОТО)

Це зараз у Тіни Кароль розкішна шевелюра білявого волосся, але так було не завжди. На зорі своєї кар'єри артистка неодноразово проводила експерименти із стрижками, проте не завжди вдало.

Ольга Сумська заявила про розлучення з чоловіком і назвала головну причину: в них є спільна донька

Статистика з розлучень не тішить тих, хто вірить у кохання на все життя, і в цю статистику також входять зірки. Ольга Сумська розповіла про причини свого розлучення з колишнім чоловіком.