Дружина Павліка показала фігуру після того, як з’їла величезний бургер: весільна сукня тріщить по швах

Дружина Віктора Павліка блогерка Катерина Репяхова серйозно взялася за свою зовнішність. Спочатку змінила носа, потім уколола ботокс, а тепер збирається вдосконалити фігуру. Чи є результат?

Блогерка та засновниця дитячого бренду одягу 29-річна Катерина Репяхова, яка є четвертою дружиною співака Віктора Павліка, за останній рік серйозно взялася за “апгрейд” своєї зовнішності. Спочатку дівчина виправила ніс та підборіддя у пластичного хірурга, потім зробила уколи краси – косметолог підкачала їй губи та “поставила” ботокс у лобову та міжбрівну частину обличчя. А тепер мета Катерини – зробити собі ідеальну фігуру.

Молода дружина Павліка Репяхова незадоволена фігурою
Молода дружина Павліка Репяхова незадоволена фігурою

Ось уже кілька місяців дружина Павліка регулярно займається плаванням та силовими тренуваннями у залі, про що постійно розповідає у мікроблозі, проте, як стверджує Репяхова, до кінцевого результату їй ще далеко. Найбільше її турбують “боки та живіт”.

“Зараз моя ціль позбавитися боків, животика. А це можливе лише через харчування. Планую більше про це дізнатися, а то їм що попало”, – зізналася Катерина і вирушила у МакДональдз.

Вже пізніше в Інстасторіз вона оприлюднила фотографію, де їсть величезний бургер.

Молода дружина Павліка Репяхова незадоволена фігурою
Молода дружина Павліка Репяхова незадоволена фігурою

“Ось так я, напевно, ніколи не позбавлюся боків. Треба мені пошукати якісне навчання про харчування, щоб працювати над цим у комплексі”, – підписала знімок Репяхова.

Далі дівчина оприлюднила ретро-фото, зроблене в момент примірки весільного вбрання. У кадрі дружина Павліка в сукні з довгим шлейфом, що ідеально підкреслює форми.

“У свою весільну сукню не влізу. А треба після перемоги”, – зізнається Катерина.

Молода дружина Павліка Репяхова незадоволена фігурою
Молода дружина Павліка Репяхова незадоволена фігурою

До речі, Віктор Павлік та Катерина Репяхова розписалися в РАГСі у травні 2020 року, проте пишного весілля у пари так і не було. Спочатку вони переносили її через пандемію, а потім почалася війна.

Нагадаємо, що напередодні у спілкуванні з шанувальниками, блогерка  показала свою “фігуру-мрії”. А також поділилася знімками, на яких продемонструвала, як виглядала до пологів у 2020 році.

Молода дружина Павліка Репяхова незадоволена фігурою
Молода дружина Павліка Репяхова незадоволена фігурою

Схожі статті

55-річна Надія Матвєєва вразила зовнішнім виглядом поряд із ефектним чоловіком

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва, яка приховує свого молодого коханого, оприлюднила фотографію, де позувала поряд з імпозантним чоловіком.

Слідом за Мішиною була Нікітюк: 40-річний Дьомін все ніяк не може визначитись, кого любить

Слава Дьомін розлучився зі своєю дружиною 3 роки тому та довгий час холостякує, але при цьому публічно висловлюлює свої почуття до зіркових колег - що у ведучого було з Мішиною та Нікітюк?

Дружина Тімура Мірошниченка показала перший день народження всиновленої доньки в колі сім’ї

Усиновлена донька відомого телеведучого Тімура Мірошниченка отримала бажаний подарунок на день народження. На цю прикрасу вона чекала цілих два місяці. Уже відомо, що це за знахідка.

“Біда” прийшла звідки не чекали: у родині Віктора Павліка виникли проблеми з сином

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла про нову проблему, яка виникла із 3-річним сином Михасиком. Вже підключились усі фахівці.

Тепер їх пʼятеро в сімʼї: 37-річна Ірина Федишин розповіла про поповнення – коли встигла?

Ірина Федишин вірна дружина та щаслива мама двох синів, але у співачки сталося ще одне невелике поповнення в сім'ї - хто приєднався до зіркової родини?

Зʼявився новий коханий? 38-річна Христина Остапчук натякнула на зміни в особистому житті

Христина Горняк завидна холостячка, яка перебуває в активному пошуку свого кохання - блогерка заінтригувала змінами в особистому житті та злегка натякнула на стосунки.