Учасниця “МастерШеф-12” Мирослава Пекарюк після вильоту з шоу не змогла приготувати оладки: “Розревілася”

Екс-учасниця "МастерШеф-12" Мирослава Пекарюк публічно поскаржилася на невдачі на кухні та показала, яка страва в неї не вийшла. Детальніше в статті.

Кулінарний проєкт “МастерШеф” є не тільки прекрасною можливістю для багатьох кухарів України спробувати себе у ролі медійної персони, а також поборотися за звання найкращого кухаря в сезоні, але й ближче ознайомитися з цільовою аудиторією та показати себе.

Після зйомок велика кількість експертів учасників починає активно вести свої блоги в соціальній мережі Instagram, заробляти за допомогою них та просуватися кар’єрою. Так само вчинила їх Мирослава Пекарюк, яка на даний момент регулярно створює новий контент та показує свої успіхи на широку публіку.

Мирослава Пекарюк після вильоту з шоу не змогла приготувати оладки

Так, кухар показала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, як намагалася зробити японські панкейки, які робляться за допомогою розділення інгредієнтів, збивання та обережного їх перемішування.

Мирослава Пекарюк після вильоту з шоу не змогла приготувати оладки. Скріншоти особистої сторінки зірки

Результат виявився зовсім не таким, як екс-учасниця очікувала і через це воно навіть заплакала. Зірка показала, як виглядає страва в ідеалі, і якою вона вийшла в неї.

“Прокинулася сьогодні о сьомій тридцять і пішла на кухню готувати японські панкейки. Очікування було таким. З того всього розривілася як Коровка, захотіла викинути сковорідку і піти спати. Дуже злюся, коли в мене щось не виходить з першого разу. Але блін, всі ми люди і це нормально, коли щось іде не по плану. Шкода, що японського контенту з Ворохти не буде. Але один рецепт все ж таки знято”

Мирослава Пекарюк після вильоту з шоу не змогла приготувати оладки. Скріншоти особистої сторінки зірки

Втім, дівчина зібралася з силами, прийняла досвід та поділилася своїми думками на цей рахунок, а також показала неймовірні пейзажі, які відкрилися для підписниками.

Нагадуємо, що трансляція 12-го сезону кулінарного шоу продовжується і учасники рухаються впевнено до напів фіналу. Залишилося не так багато часу, а глядачі зовсім не погоджується з рішенням суддів щодо учасників, які залишаються в проєкті.

Схожі статті

Єдиний спадкоємець, котрий не дістанеться абиякій невістці: Кароль показала свого 15-річного сина від Огіра

Знаменита українська співачка Тіна Кароль показала, як виглядає її син-підліток, котрий являється її єдиним прямим спадкоємцем. Раніше артистка говорила, що не готова віддавати його невістці.