Найбагатша учасниця МастерШеф Велика похизувалась чоловіком: 15 років разом із цим симпатичним бороданем

Найбагатшій учасниці МастерШеф Каті Великої так і не судилося перемогти в жодному із сезонів проекту, зате в особистому житті їй пощастило набагато більше! 15 років нескінченного щастя!

Катю Велику по праву називають найяскравішою та найепатажнішою учасницею популярного кулінарного шоу МастерШеф. Як тільки власниця мережі туристичних агенцій з’явилася в студії у своїх екстравагантних брендових вбраннях, то відразу стало зрозуміло – це зірка! Молода жінка відразу підкорила не лише команду суддів на чолі з колумбійським шеф-кухарем Ектором Хіменес-Браво, але багатомільйонну аудиторію проєкту, яка з великою цікавістю стежила за кожною її появою на екрані.

Катя Велика на МастерШеф
Катя Велика на МастерШеф

До речі, на Майстер-Шеф Каті так і не вдалося завоювати перемогу. У фіналі п’ятого сезону Велика програла Євгену Клопотенко і в “битві сезонів”, яку записували за кілька років, удача знову була не на її боці. Однак вона все одно залишилася однією з найяскравіших героїнь кулінарного шоу за весь час його існування. Щодо особистого життя зірки МастерШеф, то тут все гаразд!

Катя Велика з чоловіком та дитиною
Катя Велика з чоловіком та дитиною

Так, сьогодні, 22 листопада, найбагатша учасниця кулінарного шоу святкує річницю весілля. На своїй сторінці в Instagram Велика оприлюднила фотографію, на якій позує разом із молодим чоловіком на тлі морського пейзажу.

“15 років разом з @avelykyy. Дякую, любий. Ти сяйво моїх очей”, – коротко підписала публікацію Катя.

Що відомо про чоловіка Каті Великої: Симпатичного бороданя звуть Андрій Великий. Він на 5 років молодший за дружину. Чоловік займається інвестиціями, стартапами та криптовалютою. Стабільний дохід дозволяє парі вести заможний спосіб життя. Вони насолоджуються життям, багато подорожують світом разом із маленьким сином. Також Катя з чоловіком є власниками кількох об’єктів нерухомості та парку автомобілів і зовсім не соромляться демонструвати своє “багатство”.

Катя Велика з чоловіком та дитиною
Катя Велика з чоловіком та дитиною

Схожі статті

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль: вони безнадійно старять і пасують одиницям (ФОТО)

Це зараз у Тіни Кароль розкішна шевелюра білявого волосся, але так було не завжди. На зорі своєї кар'єри артистка неодноразово проводила експерименти із стрижками, проте не завжди вдало.

Ольга Сумська заявила про розлучення з чоловіком і назвала головну причину: в них є спільна донька

Статистика з розлучень не тішить тих, хто вірить у кохання на все життя, і в цю статистику також входять зірки. Ольга Сумська розповіла про причини свого розлучення з колишнім чоловіком.