“Нащо я це роблю?”: Ірина Горова розсекретила реальну причину свого схуднення – показує Потапу, кого втратив

Українська продюсерка Ірина Горова розсекретила реальну причину свого активного схуднення. Жінка прагне змінити свої багаторічні шкідливі звички не на декілька тижнів, а на все життя.

У новому дописі в соціальній мережі Instagram колишня дружина автора та виконавця пісень Олексія Потапенка Ірина Горова розповіла детальніше про своє схуднення та основну мету, яку поставила перед собою.

За словами продюсерки, її ціль не -4 кілограми. Насправді ж мета дещо глибша, оскільки передбачає зміну підходів до турботи про своє тіло зсередини та ззовні, трансформацію власної свідомості, а також зміну багаторічних харчових звичок не на 8 тижнів схуднення, а на все життя.

Ірина Горова відверто про нові стосунки і нове життя
Ірина Горова розсекретила реальну причину свого схуднення

Утім, за переконаннями самої Ірини, вона не робот, тому іноді зможе ласувати улюбленою шкідливою їжею за однієї умови. Перед цим варто випити літр води, і у 85% випадків це справді спрацьовує, адже потім всіх цих смаколиків вже й не так хочеться.

“Звичайно, я не робот і буду інколи балувати себе і смаженою картоплею, і бургерами, і він*шком, але завжди буду пам’ятати правило: перед тим, як з’їсти щось не хелсі – випий літр води. І, як показує практика, у 85% випадках вже й не так після цього хочеться”, – зізналася Ірина.

Колишній чоловік Ірини Горової Потап з нинішньою дружиною, українською співачкою Настею Каменських стикнулися з чутками про її вагітність. Річ у тім, що виконавиця то набирала вагу, то стрімко худла, тому провокувала тему їхнього з чоловіком майбутнього поповнення.

Настя Каменських дала публіці офіційні спростування пліткам, мовляв, на появу первістка не чекає, хоча і дуже цього хоче. Наразі вона активно займається спортом та скине вагу, коли вважатиме це за потрібне. Варто зауважити, що Ірина Горова та Олексій Потапенко мають спільного сина Андрія, який з’явився на світ у 2008 році.

Схожі статті

Від природної краси ні сліду: ось як зараз виглядає екс-ведуча СТБ Оксана Марченко, яка живе у вигнанні

Колись Оксана Марченко сяяла на українському телебаченні і вважалася однією з найефектніших і найкрасивіших телеведучих, але надмірне захоплення пластикою остаточно змінила її обличчя.

Сестри, які стали розчаруванням: як виглядають і чим займаються дорослі дочки Ольги і Наталії Сумських

Одна живе на утриманні знаменитої мами, друга взагалі втратила з нею зв'язок. Як склалися життя старших дочок двох сестер – Наталії та Ольги Сумської? Що з ними стало і як виглядають зараз?

Не просто легенда, а великий авторитет: Софія Ротару показала всім своє місце лише парою слів

Софія Михайлівна Ротару завжди мала неймовірну репутацію, яка досі залишається бездоганною. Однак, нещодавно продюсер поділився своїми спогадами про артистку, і розповів про її справжній авторитет.