Кавалер трішки старший: Аліна Гросу несподівано розкрила подробиці особистого життя – на ті ж самі граблі?

Українська співачка Аліна Гросу, яка нещодавно повідомила, що вже не самотня і зустріла в Лос-Анджелесі нове кохання, заінтригувала цікавими подробицями про свого залицяльника.

Незважаючи на свій ще досить молодий вік, 28-річна Аліна Гросу вже встигла пережити глибокі розчарування в особистому житті. З першим і поки що єдиним чоловіком – російським бізнесменом Олександром Комковим, співачка розлучилася, не проживши й року. Вже пізніше у відвертому інтерв’ю артистка зізнавалася, що їхній шлюб зруйнували зради чоловіка.

Батьки Аліни Гросу витратили на її весілля з колишнім чоловіком 100 тисяч євро
Батьки Аліни Гросу витратили на її весілля з колишнім чоловіком 100 тисяч євро

З 40-річним російським актором Романом Полянським, з яким співачці приписували бурхливий роман до початку війни, також не склалося. Хоча близький друг родини Павло Зібров натякав на серйозні наміри пари розписатися, після початку повномасштабного вторгнення, актор зник. Пізніше з’ясувалося, що Полянський повернувся до Росії. Його помітили на прем’єрі фільму, він був один і не давав коментарів.

Аліна Гросу з Романом Полянським
Аліна Гросу з Романом Полянським

Зазначимо, що Аліна дуже тяжко переживала розлучення. Переїхала в Америку і на запитання про Романа у своєму мікроблозі відповідала неохоче, а потім взагалі повідомила, що все в минулому. У спілкуванні з шанувальниками Гросу запевняла, що поставила своє особисте життя “на паузу” і поки що не готова до нових стосунків, проте нещодавно співачка несподівано зізналася, що знову закохана. До речі, про нового свого залицяльника Аліна так нічого і не розповіла, крім того, що чоловік допомагав записати їй новий кліп і навіть знявся у ньому.

А сьогодні, у сториз свого Instagram Гросу зацікавила цікавими подробицями про свого чоловіка. Під фотографією, де вона позувала в навушниках, сидячи в машині, артистка написала.

Аліна Гросу несподівано розкрила подробиці особистого життя
Аліна Гросу несподівано розкрила подробиці особистого життя

“Коли поряд мужчина трішки старший, у вас постійно класика та джаз в колонках. Ви думаєте, що я в навушниках ходжу”.

Звичайно ж артистка не уточнила, що йдеться саме про її кавалера, але, судячи з того, як мило закотила очі, у навушниках вона ходить і вдень, і вночі.

Схожі статті

Танцювала балет і стала домогосподаркою: чим не догодила перша дружина Юрія Горбунова, що пішов до Осадчої

Продюсер Юрій Горбунов рідко розповідає про свою колишню родину - дружину, яка була старша на 10 років і приймальню дочки, але якщо запитають, то обов'язково відповідає.

“Ніхто не бачив цього”: Євген Клопотенко зізнався, що порушив правила проєкту “МастерШеф” задля перемоги

Відомий кухар Євген Клопотенко зізнався, на що йому довелося піти заради перемоги у 5 сезоні наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф".

Не все так ідеально: як виглядає волосся Кароль насправді – без перуки та професійної допомоги стилістів

Співачка Тіна Кароль на публіці завжди намагається виглядати ідеально. У цьому їй допомагають стилісти та візажисти. А як виглядає зірка, коли професіоналів поряд немає?

Наталія Могилевська “ненароком” показала свою розкішну автівку: джип ціною в нову квартирку (ФОТО)

Співачка Наталія Могилевська похвалилася своєю елітною дорогою машиною, яка за останній рік об'їздила тисячі кілометрів бездоріжжям - горами та путівцями.

Це ще не межа: мама Дана Балана вразила новими “талантами” і виглядом. Їй 66 років, а як дівчинка-підліток

Мама молдавського співака Дана Балана, якій виповнилося 66 років, вразила своєю фізичною формою і не лише. Чим цього разу здивувала неперевершена Людмила Балан.

Мармурова підлога, мармурові стільці і браві красені позаду: Ольга Сумська показала, як живе у розкошах

Популярна українська актриса Ольга Сумська вирішила оновити інтер'єр своєї квартири, де мешкає з чоловіком Віталієм Борисюком та молодшою дочкою Ганною. Що з цього вийшло.