Дуже хочуть бути разом, але не можуть: Настя Каменських дала вичерпну відповідь про кохання до Потапа

Відома українська виконавиця Настя Каменських випустила нову композицію, в якій співає іспанською мовою про заборонене кохання. Усі деталі в статті.

Настя Каменських багато часу присвятила вивченню іспанської мови. Усе заради зміни репертуару. Артистка захотіла стати популярною у іспаномовних країнах, і навіть з’являлася там на телебаченні неодноразово.

Ба більше, у зв’язку з цим зірка ставила собі за мету отримати Греммі. Але доля внесла свої корективи, і після 24 лютого усі плани були поставлені на паузу.

Настя Каменських анонсувала нову пісню про любов

Лише нещодавно Настя повідомила про те, що презентує свою композицію, яку записала ще 2 роки тому.

Настя Каменських презентувала нову пісню про кохання

У новій роботі артистки йдеться про заборонене кохання. Пара знає, що не може бути разом, але головна героїня піддається думкам про об’єкт своїх зітхань.

Настя Каменських презентувала нову пісню про кохання

Примітно, що ця композиція виходить якраз у період, коли навколо Насті Каменських та її чоловіка Потапа дуже багато чуток. Подейкують, що їхньому шлюбу настав кінець.

Настя Каменських презентувала нову пісню про кохання

Обидва спростовують дану інформацію, втім глядачі ставляться до цього з недовірою, адже скільки в шоу-бізнесі було випадків, коли пара запевняла, що в них все добре, а потім з’ясовувалося, що це не так.

Настя Каменських презентувала нову пісню про кохання

“Саме заборонене кохання — завжди найсильніше, найчуттєвіше, найяскравіше! Ця пісня про закоханих, які дуже хочуть бути разом, але не можуть. Кожного разу, коли вони бачать одне-одного, всередині починає палати шалений вогонь пристрасті. Але є багато непереборних обставин, які не дають цій парі бути разом”, – розповіла Настя Каменських у своєму новому релізі.

У відеороботі артистка постає в двох образах – світлому і темному. Таким чином вона уособлює добро і зло. Окрім того у відеоряді Каменських переставляє шахи.

Виконавиця постає у доволі контрастних костюмах, які не схожі на її попередні експерименти з образами. Безумовно, шанувальникам буде неймовірно цікаво побачити артистку в новому амплуа.

Також деякі фанати можуть знайти натяк у кліпі на те, що зараз відбувається з артисткою та її шлюбом. Хоча насправді залишається лише здогадуватися, чи дійсно у Олексія та Насті все добре. Правду публіка дізнається лише тоді, коли зірки того самі захочуть.

Схожі статті

55-річна Надія Матвєєва вразила зовнішнім виглядом поряд із ефектним чоловіком

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва, яка приховує свого молодого коханого, оприлюднила фотографію, де позувала поряд з імпозантним чоловіком.

Слідом за Мішиною була Нікітюк: 40-річний Дьомін все ніяк не може визначитись, кого любить

Слава Дьомін розлучився зі своєю дружиною 3 роки тому та довгий час холостякує, але при цьому публічно висловлюлює свої почуття до зіркових колег - що у ведучого було з Мішиною та Нікітюк?

Дружина Тімура Мірошниченка показала перший день народження всиновленої доньки в колі сім’ї

Усиновлена донька відомого телеведучого Тімура Мірошниченка отримала бажаний подарунок на день народження. На цю прикрасу вона чекала цілих два місяці. Уже відомо, що це за знахідка.

“Біда” прийшла звідки не чекали: у родині Віктора Павліка виникли проблеми з сином

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла про нову проблему, яка виникла із 3-річним сином Михасиком. Вже підключились усі фахівці.

Тепер їх пʼятеро в сімʼї: 37-річна Ірина Федишин розповіла про поповнення – коли встигла?

Ірина Федишин вірна дружина та щаслива мама двох синів, але у співачки сталося ще одне невелике поповнення в сім'ї - хто приєднався до зіркової родини?

Зʼявився новий коханий? 38-річна Христина Остапчук натякнула на зміни в особистому житті

Христина Горняк завидна холостячка, яка перебуває в активному пошуку свого кохання - блогерка заінтригувала змінами в особистому житті та злегка натякнула на стосунки.