Маша Єфросиніна показала інтер’єр своєї кухні: мармуровий стіл, панорамні вікна і фільтр-кава зранку

Інтер'єр квартири Маші Єфросініної виглядає так само стильно та модно, як і її неповторні образи. Продумано до дрібниць, починаючи від відтінку стін, закінчуючи посудом. 

Українська телеведуча, громадська діячка, блогер Маша Єфросиніна завжди мала бездоганний смак. Варто їй засвітитися на заході, то наступного дня всі обговорювали її чергове трендове вбрання, як правило, з колекції якогось відомого бренду.

А нещодавно Єфросиніна показала інтер’єр своєї квартири, яка, як з’ясувалося, теж відповідає останнім віянням моди. Так, напередодні в мікроблозі Єфросініної з’явилося невелике відео, яке вона записала на своїй кухні рано-вранці, коли збиралася на зйомку.

У кадрі можна побачити красивий мармуровий стіл, який розташований навпроти панорамних вікон з арками та світлими римськими шторами. На підвіконні видніється велика жива квітка. На стіні незвичайна картина. Поруч зі столом розташовані стільці-крісла з високими підлокітниками у чорно-білій підбивці “гусяча лапка”. На столі стильний посуд – керамічні піали у вигляді птахів та чашка з фільт-кавою, в яку Марія заливає окріп із брендового електрочайника. Все продумано до дрібниць.

Маша Єфросиніна показала інтер'єр своєї кухні
Маша Єфросиніна показала інтер’єр своєї кухні

“Улюблені звуки тиші та запах ранку…”, – коротко підписала відео Марія.

Поснідавши у гарному інтер’єрі, знаменитість вирушила на зйомки.

Зазначимо, що Єфросиніна завжди була модницею! Вона чудово розбиралася у трендах і люксових брендах. Часто у своїх образах Марія поєднує речі від іменитих світових дизайнерів із речами з недорогих мас-маркетів. Користувачі Instagram, яки підписані на сторінку Марії, з величезним задоволенням спостерігають за її «модними дефіле» і часто надихаються її ідеями. Так, нещодавно Єфросиніна наочно показала, як можна скласти стильний образ зі звичайної мініспідниці та об’ємного светра, в якому з’явилася на презентації колекції відомого бренду “Т.MOSCA” разом із Дмитром Монатиком та його засновником – дизайнеркою Оксаною Шаповалової.

Маша Єфросиніна Дмитро Монатіу та Оксана Шаповалова
Маша Єфросиніна Дмитро Монатіу та Оксана Шаповалова

Схожі статті

Слідом за Мішиною була Нікітюк: 40-річний Дьомін все ніяк не може визначитись, кого любить

Слава Дьомін розлучився зі своєю дружиною 3 роки тому та довгий час холостякує, але при цьому публічно висловлюлює свої почуття до зіркових колег - що у ведучого було з Мішиною та Нікітюк?

Дружина Тімура Мірошниченка показала перший день народження всиновленої доньки в колі сім’ї

Усиновлена донька відомого телеведучого Тімура Мірошниченка отримала бажаний подарунок на день народження. На цю прикрасу вона чекала цілих два місяці. Уже відомо, що це за знахідка.

“Біда” прийшла звідки не чекали: у родині Віктора Павліка виникли проблеми з сином

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла про нову проблему, яка виникла із 3-річним сином Михасиком. Вже підключились усі фахівці.

Тепер їх пʼятеро в сімʼї: 37-річна Ірина Федишин розповіла про поповнення – коли встигла?

Ірина Федишин вірна дружина та щаслива мама двох синів, але у співачки сталося ще одне невелике поповнення в сім'ї - хто приєднався до зіркової родини?

Зʼявився новий коханий? 38-річна Христина Остапчук натякнула на зміни в особистому житті

Христина Горняк завидна холостячка, яка перебуває в активному пошуку свого кохання - блогерка заінтригувала змінами в особистому житті та злегка натякнула на стосунки.

Старша дочка Олі Полякової вперше розповіла про свого коханого: “Це мій вибір”

Старша дочка Олі Полякової Маша вперше розповіла про свого коханого, з яким зустрічається майже рік. Невже на носі зіркове весілля? Деталі в матеріалі.