З кожним роком все краще та краще: Тіна Кароль вразила змінами у зовнішності – Дан Банан пішов надто рано

Українська співачка Тіна Кароль порадувала кадрами з нової фотосесії, де показала себе з найкращого боку. Якби ці фото побачив Дан Балан, то ніби нікуди не поїхав.

Незважаючи на свій завантажений графік роботи – концерти та гастролі, українська співачка Тіна Кароль знаходить час для численних зйомок у фотосесіях. Останнім часом їх було близько десятка, і скрізь артистка з’являлася в різних образах, починаючи від юного безтурботного дівчиська в топіці та джинсах, закінчуючи справжньою Дівою у у елегантному костюмі та дорогих прикрасах.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Зазначимо, що у всіх образах Кароль завжди виглядає гармонійно. За останні кілька років зірка ідеально опанувала мистецтво перетворення і може “зіграти” перед камерою абсолютно будь-яку роль. На цей раз співачка зображала з себе фатальну красуню.

Так, у мікроблозі з’явилися фотографії, де Тіна позувала в дуже сміливому вбранні, яке складалося з мереживної мініспідниці і чорної сорочки, що облягала. Завершили образ босоніжки на шпильках із тонкими ремінцями, які підкреслили тонкі щиколотки. Волосся було красиво покладене, на обличчі трохи помітний макіяж у бежевих тонах.

“Жінка, зроблена своїми руками, це…”,- написала в коментарях артистка, пропонуючи шанувальникам продовжити фразу.

У Мережі відразу посипалися компліменти:

“Ви-як вино, з кожним роком все краще та краще”, “Шикарна дама”, “У ній присутні все! І врода, і душа, і тіло, і розум. Королева!”, “Воу, ніжки такі…”, “Ви часом не чарівниця? Тоді чому в мене не виходить відірвати від вас погляд?”, “Як же пощастило тому одному з ким зараз ця шалена красуня! Тіна, залишайтеся завжди такою. Я від вас у захваті!”,- писали у коментарях.

До речі, фотографії настільки підкорили шанувальників, що ті ледь стримували емоції. А що сказав би Дан Балан, якби побачив ці знімки? Нагадаємо, що під час проєкту «Голос» Тіні Кароль та молдавському виконавцю Дану Балану приписували роман.

Схожі статті

“Іноді цього недостатньо”: 25-річна Даша Квіткова розповіла, на чому тримався її шлюб з Нікітою Добриніним

Подружжя Добриніна та Квіткової стало першою та останньою на цей час, парою, що побралася після "Холостяка". Шанувальники проєкту були неабияк розчаровані дізнавшись про їх розлучення.