Дантес кардинально змінив життя після розлучення з Дорофєєвою: няньчить не своїх дітей і робить з ними уроки

Раніше український співак Володимир Дантес заявляв, що не хоче мати дітей. Однак зараз артист бавить дітлахів своєї нової коханої, дизайнерки Даші Кацуріної. Чи переглянув чоловік своє ставлення?

Протягом 7-ми років дизайнерка Даша Кацуріна перебувала у шлюбі з ресторатором Михайлом Кацуріним. Експодружжя має двох спільних дітей – 7-річну доньку Олександру та 2-річного сина Івана. Після розлучення з чоловіком, Кацуріна вступила у стосунки з виконавцем Володимиром Дантесом. Попри свою позицію щодо дітей, новому бойфренду Даші вдалось знайти спільну мову з малечею.

Дантес про дітей Кацуріної

В одному з інтерв’ю Дантес зізнавався:

“Мені здається чим далі, тим більше я чайлдфрі”

За словами артиста, виховання дітей це дуже важкий процес. Його напружує постійний галас та неспокій. Особливо Дантеса дивує, коли пара виховує двох або більше дітей. Проте співак зазначив, що насправді не є прихильником ідеології чайлдфрі, про це він говорить жартома. Однак визнає, що батьківство – велика відповідальність.

Кацуріна показала, як новий чоловік проводить час з її дітьми
Кацуріна показала, як новий чоловік проводить час з її дітьми

Нещодавно Вова та Даша показали аудиторії своє нове житло, тож тепер пара живе разом та спільно виховує дітей Кацуріної. Дантес розповів, що діти дають йому мотивацію бути відповідальним та більше заробляти. Як зізнався Володимир, аби забезпечити родину з дітьми, потрібно докладати багато зусиль.

“Ще більш велика відповідальність – це коли ти розумієш, що у дітей є мама і тато. Треба не забувати, що я не батько і у них є свій батько. Відповідальність – це коли у тебе дуже близькі стосунки не з твоїми дітьми” – поділився музикант.

Кацуріна показала, як новий чоловік проводить час з її дітьми
Кацуріна показала, як новий чоловік проводить час з її дітьми

Дантес часто бавиться з дітлахами, коли Даші потрібно вирішувати свої справи, і йому це подобається. Володимир також похизувався, що для 2-річного Івана є авторитетом.

Кацуріна активно веде особисті блоги у соцмережах, тож часто ділиться з шанувальниками родинними знімками. Днями дизайнерка опублікувала нове відео. На кадрах можна побачити, як Дантес допомагає доньці виконувати домашнє завдання.

“Українська мова з Володимиром Дантесом”, – залишила підпис Даша.

Кацуріна показала, як новий чоловік проводить час з її дітьми
Кацуріна показала, як новий чоловік проводить час з її дітьми

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.