Медом намазано для “лисого” бомонду: Потап засвітився в Маямі, де тепер живе хореограф Влад Яма

Днями знову поповзли чутки, що Настя Каменських все ж таки розлучилася з Потапом, проте замість РАГСу, де оформляють документи на розлучення, щаслива парочка засвітилася в Майамі. Що відбувається?

У Мережі періодично з’являються чутки про те, що одна з найбільш обговорюваних пар в українському шоубізнес Настя Каменських та Потап на межі розлучення. Так, наприклад, напередодні радіоведучий Артур Адамов, а також скандальний блогер Богдан Беспалов, який стверджує, що знає всі секрети зірок, почали одночасно розповсюджувати на своїх каналах у YouTube інформацію, що Потап та Каменських давно не живуть разом. Настя залишається в Україні і мешкає в будинку під Києвом разом зі своєю собакою Мі-мі, а Потап закордоном. Вони стверджують, що рішення про розлучення вже ухвалено, проте з особистих причин пара про це офіційно не оголошує.

Настя Каменських та Потап
Настя Каменських та Потап

Однак, якого було здивування фанатів, коли Потап та Настя, як ні в чому небувало, засвітилися разом і не десь, а в Маямі (США). Так, у мікроблозі Потапа з’явилися фото та відео, де він супроводжує дружину у студії одного з місцевих телеканалів. Як з’ясувалося, цього вечора Настя презентувала на телебаченні свою нову пісню іспанською мовою під назвою Tu y Yo.

“Знову на шляху до міжнародного розділу розважального життя шоубізнес. Ми виготовляємо, творимо, розвиваємо музыку по всьому світу. Київ, Одеса, Барселона, Мадрид, Лондон та Колумбія. Дивіться мене”, – підписав відео Потап.

Потап та Настя Каменських несподівано удвох засвітилися у Маямі
Потап та Настя Каменських несподівано удвох засвітилися у Маямі

Аналогічні фото та відео з’явилися і в мікроблозі Каменських, проте свого чоловіка-продюсера співачка показувати не стала. Тільки на одному відео в “сториз” можна помітити, як Потап вдалині йде за нею коридором та скромно стоїть осторонь під час її інтерв’ю.

Потап та Настя Каменських несподівано удвох засвітилися у Маямі
Потап та Настя Каменських несподівано удвох засвітилися у Маямі

Також на знімках не побачите й українського хореографа Влада Яму, який після початку війни в Україні втік разом із родиною в Маямі, де намагається збудувати нове життя. Певно, зустріч колишніх колег так і не відбулася. А що ти скажеш із цього приводу?

Схожі статті

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль: вони безнадійно старять і пасують одиницям (ФОТО)

Це зараз у Тіни Кароль розкішна шевелюра білявого волосся, але так було не завжди. На зорі своєї кар'єри артистка неодноразово проводила експерименти із стрижками, проте не завжди вдало.

Ольга Сумська заявила про розлучення з чоловіком і назвала головну причину: в них є спільна донька

Статистика з розлучень не тішить тих, хто вірить у кохання на все життя, і в цю статистику також входять зірки. Ольга Сумська розповіла про причини свого розлучення з колишнім чоловіком.