Цибульська та Полтавська у захваті: Тімур та Інна Мірошниченко вразили чуттєвими кадрами – тільки вдвох

Одна з найромантичніших пар українського шоубізнесу – зірковий ведучий Тимур Мірошниченко зі своєю дружиною Інною знялася у чуттєвій фотосесії. Усі колеги та шанувальники у захопленні!

Після того, як у родині українського коментатора, журналіста та ведучого Тімура Мірошниченка та його дружини юриста Інни Мірошниченко з’явився прийомний син Марсель, за життям пари почали спостерігати ще більше шанувальників. Усі хочуть знати, як проходять будні у багатодітній родині, як маленький Марсель, який до двох років перебував у житомирському дитячому будинку, навчається приймати кохання мами, тата, старших сестри та брата.

Тімур та Інна Мірошниченко вразили кадрами з романтичної фотосесії удвох

Тімур та Інна Мірошниченко вразили кадрами з романтичної фотосесії удвохДеякі пости в Instagram, де всю родину можна побачити разом, набирають понад десятки тисяч переглядів та сотні коментарів. Проте, напередодні Тімур та Інна оприлюднили кадри зі своєї останньої фотосесії, де знялися лише удвох, як пара закоханих, які стрімко почали набирати перегляди та захоплені коментарі від зіркових колег, серед яких Ольга Цибульська, нова дружина Володимира Остапчука – Катерина Полтавська, Слава Дьомін, Аліна Шаманська, співачка М’ята та багато інших.

“Без перебільшень найбільше моє щастя у житті – зустріти тебе.
Лише ти можеш підтримати мене у всіх моїх ідеях, не роздумуючи.
Ти робиш мене кращою своїм теплом і любовʼю.
З тобою я завжди усміхнена і з напівприкритими від задоволення очима.
І до цього не звикаєш. В це пірнаєш все глибше і глибше”,- підписали кадри Мірошниченки.

Тімур та Інна Мірошниченко вразили кадрами з романтичної фотосесії удвох
Тімур та Інна Мірошниченко вразили кадрами з романтичної фотосесії удвох

Зазначимо, що це виглядало дуже чуттєво і зворушливо. Окреме слово треба сказати про музичний супровід – пісні Billie Eilish “I love you”, яка ідеально передала настрій та почуття Тімура та Інни.

Схожі статті

“Іноді цього недостатньо”: 25-річна Даша Квіткова розповіла, на чому тримався її шлюб з Нікітою Добриніним

Подружжя Добриніна та Квіткової стало першою та останньою на цей час, парою, що побралася після "Холостяка". Шанувальники проєкту були неабияк розчаровані дізнавшись про їх розлучення.