Колишня дружина Кличка приїхала до України вперше за багато років: повернулась з Європи до екс-коханого?

Колишня дружина Віталія Кличка Наталія вперше за довгий час показалася в Україні. Навіщо вона приїхала та чи пов'язана ця поїздка зі спортсменом?

Віталій Кличко та його колишня дружина Наталія не жили разом вже багато років. Спортсмен зі світовим іменем почав будувати свою політичну кар’єру в Києві, але його обраниця, вочевидь, не горіла бажанням залишатися на батьківщині та віддала перевагу Німеччині. Там вона мешкала багато років разом з трьома своїми дітьми від боксера.

Колишня дружина Кличка приїхала до України

 

Не важко було здогадатися, що родина давно розпалася. Хоча Віталій Кличко не поспішав з заявами, було очевидно, що його кохання з Наталією завершилося давно. Пара не виходила разом у світ, не давала інтерв’ю і здебільшого публіка навіть забула, що у Кличка взагалі є благовірна, яка знаходиться за кордоном.

Колишня дружина Кличка приїхала до України

Наталя Кличко змінила прізвище
Колишня дружина Кличка приїхала до України

Новина про їхнє розлучення надійшла лише 2 роки тому. Діти подружжя виросли та покинули своє гніздечко. Наталія здебільшого концентрувалася на собі та саморозвитку, а Віталій продовжував просуватися в Україні. Повідомлення про їхнє розлучення обмежилося декількома короткими фактами. Звичайно, причину екс-закохані не назвали.

Однак, подейкували, що насправді вона криється у новій обраниці Віталія Кличка, через що з’явилася необхідність оформити розставання юридично.

Мер дану інформацію не підтвердив. Як саме проходив процес також достеменно невідомо, але нещодавно Наталія прийняла рішення приїхати до України вперше за багато років. Жінка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, на яких показала себе в поїзді та на вулиці. Вона поскаржилася на холод, а також розповіла про свої почуття до Батьківщини.

Колишня дружина Кличка приїхала до України. Скріншоти особистої сторінки жінки

До слова, Наталія Єгорова (дівоче прізвище жінки) приїхала разом із репортером німецького видання “Bild” Клодією Кіршнер.

Судячи з відео, яке опублікувала жінка, її зарубіжні колеги у захваті від архітектури головного столичного вокзалу.

Схожі статті

“Мама – це кавоварка та мультиварка”: 33-річна Світлана Тарабарова розпестила дітей, а тепер пожинає плоди

Відома українська співака Світлана Тарабарова досягла успіху не тільки в кар'єрі. Вона також є багатодітною мамою. Її старші донечка та синочок розповіли, що думають про материнство.