Поки Потап за кордоном, його син дав інтерв’ю, де ані слова не сказав про батька: “Я – син Ірини Горової”

Поки Потап та Настя Каменських колесять Латинською Америкою, син продюсера Андрій Потапенко дав перше у своєму житті інтерв'ю, де розповів багато чого цікавого про себе.

15-річний син Потапа та Ірини Горової – Андрій Потапенко, котрий на цей час є єдиним спадкоємцем шоумена, тривалий час перебував у тіні відомих батьків. А днями підлітка запросили на перше у житті інтерв’ю. Відео вже з’явилося на сторінці журналістки-початківця, Instagram і Tik-Tok-блогера Христини Гелети.

Син Потапа дав своє перше інтерв'ю
Син Потапа дав своє перше інтерв’ю

У короткій розмові молодик встиг розповісти багато цікавих фактів про себе та своє життя. Зокрема, про свої захоплення та подорожі, про те, чому не хоче виїжджати з України, чи має дівчину, о котрій збирається одружуватися та заводити дітей.

Проте найцікавіше сталося на початку інтерв’ю. Коли дівчина попросила його представитися, Андрій коротко відповів – “Я син Ірини Горової”,  і жодного слова не сказав про батька, який зараз перебуває закордоном зі своєю другою дружиною Настею Каменських.

Відповідаючи на запитання журналістки-початківця, підліток намагався не порушувати тему зіркових батьків, а більше говорив про себе.

Так, син Потапа та Ірини Горової розповів, що півтора року жив у Будапешті (Угорщина) і хоча там йому дуже сподобалося і було багато тусовок, жити він хоче тільки в Україні. Андрій зазначив, що тут його дім та друзі.

Як з’ясувалося, син Потапа активно захоплюється спортом – грає у волейбол та баскетбол, проте найбільше йому подобається американський футбол. На запитання чи має дівчина, Андрій відповів, що ні. На відміну від своєї мами Ірини Горової, яка вперше вийшла заміж у 16 років, одружуватись хлопець збирається не раніше 23 років, а діти заплановані в Андрія після 30-ти.

Ірина Горова з сіном Андрієм та дочкою Наталією
Ірина Горова з сіном Андрієм та дочкою Наталією

Нагадаємо, що Андрій друга дитина Ірини Горової. Від першого шлюбу має доросла донька Наталя.

Схожі статті

Слідом за Мішиною була Нікітюк: 40-річний Дьомін все ніяк не може визначитись, кого любить

Слава Дьомін розлучився зі своєю дружиною 3 роки тому та довгий час холостякує, але при цьому публічно висловлюлює свої почуття до зіркових колег - що у ведучого було з Мішиною та Нікітюк?

Дружина Тімура Мірошниченка показала перший день народження всиновленої доньки в колі сім’ї

Усиновлена донька відомого телеведучого Тімура Мірошниченка отримала бажаний подарунок на день народження. На цю прикрасу вона чекала цілих два місяці. Уже відомо, що це за знахідка.

“Біда” прийшла звідки не чекали: у родині Віктора Павліка виникли проблеми з сином

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла про нову проблему, яка виникла із 3-річним сином Михасиком. Вже підключились усі фахівці.

Тепер їх пʼятеро в сімʼї: 37-річна Ірина Федишин розповіла про поповнення – коли встигла?

Ірина Федишин вірна дружина та щаслива мама двох синів, але у співачки сталося ще одне невелике поповнення в сім'ї - хто приєднався до зіркової родини?

Зʼявився новий коханий? 38-річна Христина Остапчук натякнула на зміни в особистому житті

Христина Горняк завидна холостячка, яка перебуває в активному пошуку свого кохання - блогерка заінтригувала змінами в особистому житті та злегка натякнула на стосунки.

Старша дочка Олі Полякової вперше розповіла про свого коханого: “Це мій вибір”

Старша дочка Олі Полякової Маша вперше розповіла про свого коханого, з яким зустрічається майже рік. Невже на носі зіркове весілля? Деталі в матеріалі.