Катерина Полтавська розповіла, чи спілкується з дітьми Володимира Остапчука: “Не бачу в цьому сенсу”

23-річна обраниця Володимира Остапчука, блогерка Катерина Полтавська розповіла шанувальникам, які взаємини має з дітьми свого чоловіка, а також дала чесну оцінку його колишнім дружинам.

Третя дружина телеведучого Володимира Остапчука активно просуває особистий фотоблог у Instagram. Полтавська часто комунікує з аудиторією, тож шанувальники постійно дізнаються нові цікаві та провокативні подробиці про особисте життя зіркової пари.

До шлюбу з Катериною, Остапчук вже двічі був одружений. Першою дружиною шоумена стала Олена Войченко. Експодружжя має двох спільних дітей – 9-річну доньку Емілію та 5-річного сина Евана Олександра. У 2020 пара розлучилась після 12 років спільного життя.

Катя Полтавська розповіла про свої стосунки з дітьми Остапчука
Катя Полтавська розповіла про свої стосунки з дітьми Остапчука

Минулого року, в одному з інтерв’ю Остапчук зізнався, що Олена обмежила його спілкування з дітьми. Від початку повномасштабного вторгнення Войченко, Емілія та Еван перебуваю в Канаді. За словами зіркового батька, він намагався дзвонити родині, проте усі його спроби ігнорувались.

Катерина Полтавська про дітей Остапчука

Нещодавно підписники поцікавились, чи спілкується Катерина з дітьми коханого. Полтавська відповіла, що не бачить у цьому сенсу, адже у малечі є мама й тато, а також велику роль грає відстань. Однак, якби діти перебували в Україні, то блогерка залюбки підтримувала б з ними зв’язок.

Катя Полтавська розповіла про свої стосунки з дітьми Остапчука
Катя Полтавська розповіла про свої стосунки з дітьми Остапчука

Катерина Полтавська про колишніх жінок Остапчука

Раніше Катерина зачіпала не менш цікаву тему, а саме про колишніх свого обранця. У Insta-storie дівчина зазначила, що зазвичай намагається оминати запитання, які стосуються минулого 39-річного Володимира. Часто схожі речі про які запитує аудиторія, мають негативний підтекст, але Катерина вирішила зробити виключення. Вона вважає, що її чоловік має хороший смак, а його колишні дружини, дійсно, гарні.

“Так, красиві) У Вови хороший смак на зовнішність”, – прокоментувала Катя.

Катя Полтавська розповіла про свої стосунки з дітьми Остапчука
Катя Полтавська розповіла про свої стосунки з дітьми Остапчука

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.