Володимир Ярославський розповів про свою дитину та вразив заявою про її матір: “Сім’я має бути повноцінною”

Знаменитий український кулінар Володимир Ярославський вперше висловився на рахунок свого батьківства та розповів, чи планує ставати батьком найближчим часом.

Слава Володимир Ярославського буквально обігнала його: про таланти шеф-кухаря знали в Україні задовго до того, як він потрапив на екрани. Тим не менш, він зміг вивести кулінарне шоу на новий рівень і скласти гідну конкуренцію своєму колезі з Колумбії Ектору Хіменесу-Браво. Окрім того журналісти почали активно слідкувати за його особистим життям.

Володимир Ярославський розповів про свої проблеми зі здоровʼям
Володимир Ярославський розповів про свою дитину

Дружба чоловіка з Ольгою Мартиновською дала свої плоди: мережа була здебільшого впевнена у тому, що між ними роман.

Тим не менш, обидва завжди наполягали на тому, що між ними лише дружба. Нещодавно Мартиновська повідомила про новий роман і зізналася, що хоча її обранець з ресторанного бізнесу, це ніяким чином не може бути Володимир Ярославський.

Володимир Ярославський розповів про свою дитину

Нещодавно і сам шеф-кухар дав ексклюзивне інтерв’ю для Раміни Есхакзай. У ньому він вперше відповів на питання щодо дітей. У зірки досі немає спадкоємців, але він не приховує, що неймовірно хотів би стати батьком.

Життя склалося таким чином, що занадто завантажений графік просто не дозволяє йому задуматися про сім’ю. Ярославський ставиться до цього питання з великою відповідальністю, а отже не може перекласти обов’язки батька на когось іншого. Це стає серйозною проблемою на його шляху до мрії. Так як просто доводиться обирати між роботою та сімейним щастям. Зірка до того ж впевнений, що хоче усиновити дитину, але в той самий час йому необхідна матір для малюка. І це також проблема.

“В мене не вистачає часу на мене і на моїх близьких. Я розумію, що я просто не можу дати велику частину часу, яку я маю дати дитині. Я хотів би всиновити когось. У мене зовсім немає відчуття, що це має бути моя якась там к*ов. Давай чесно казати. Я розумію, що для цього треба дуже багато часу. І звісно, як мене вчив батько, сім’я для дитини має бути повноцінною”

Цікаво, що зараз дуже велика кількість зірок активно говорить про бажання усиновити дитину, але далеко не кожен дійсно на це пішов.

Схожі статті

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль: вони безнадійно старять і пасують одиницям (ФОТО)

Це зараз у Тіни Кароль розкішна шевелюра білявого волосся, але так було не завжди. На зорі своєї кар'єри артистка неодноразово проводила експерименти із стрижками, проте не завжди вдало.

Ольга Сумська заявила про розлучення з чоловіком і назвала головну причину: в них є спільна донька

Статистика з розлучень не тішить тих, хто вірить у кохання на все життя, і в цю статистику також входять зірки. Ольга Сумська розповіла про причини свого розлучення з колишнім чоловіком.