“Переступили ту межу”: Володимир Ярославський вперше розповів, як провів з Ольгою Мартиновською ніч

Відомий український шеф-кухар Володимир Ярославський вперше розповів, що насправді відбувається між ним та Ольгою Мартиновською. Всі деталі в статті.

Наштовхуватися на плітки про роман зі своєю колегою та другом Ольгою Мартиновською для Володимира Ярославського не вперше. Публіка обговорює їхні взаємини вже багато років, але так і не отримує бажаної розв’язки.

Для багатьох шанувальників цього дуету кулінарів досі незрозуміло, як вони змогли вберегти свою дружбу. Тому що ідеальнішої пари шоу-бізнес напевно і не бачив. Втім, не так давно Ольга повідомила, що в її житті з’явився новий чоловік, який також пов’язаний з ресторанним бізнесом. І насамперед підкреслила, що це не Володимир.

Володимир Ярославський вперше розповів, як провів з Ольгою Мартиновською ніч

Мартиновська і Ярославський обирали матрац
Володимир Ярославський вперше розповів, як провів з Ольгою Мартиновською ніч

Неодноразово жінка знаходила причини, через які Володимир не може бути її коханим. Втім, усі вони здавалися публіці занадто слабкими аргументами.

Нещодавно Ярославський також дав ексклюзивне інтерв’ю для Раміни Есхакзай. В ньому він зізнався, що вони з Ольгою дуже близькі, однак ця близькість ніколи не переходила у фізичну.

“Ми дуже класні друзі. І я щасливий, що ми не переступили ту межу і не залізли в ліжко разом. Ми дуже близькі. Ми, коли їздили на вечері за кордоном, ми спали в одному ліжку. Ми можемо прокинутися в одному ліжку. Я можу її нормально поцілувати й обійняти. Але без якогось підтексту. Я думав, чому… Неодноразово. Хе* його знає”

При цьому Володимир проти службових романів. Не через свою принциповість, а через невдалий досвід таких взаємин. Якось зірка мав інтрижку з колегою, і після цього робота стала не комфортною для нього. З ким саме Ярославський закрутив досі залишається загадкою, адже ім’я дівчини він вирішив зберегти у таємниці.

Нагадуємо, що в цьому інтерв’ю також прозвучало зізнання у бажанні стати батьком. Зірка вперше заявив про те, що хотів би мати малюка. Також він не приховує, що допускає імовірність усиновлення дитини. Вся проблема полягає лише в пошуку супутниці та матері його спадкоємців.

Схожі статті