Кароль потрапила у незручну ситуацію на очах у всіх і не змогла викрутитися: довелося вибачатися публічно?

Знаменита українська співачка Тіна Кароль за роки кар'єри на телебаченні навчилася виходити з будь-яких ситуацій, а тому конфузи її не лякають.

Тіна Кароль — одна з найпрофесіональніших вокалісток та медіаперсон в українському шоу-бізнесі. Артистка вміє працювати не тільки з аудиторією під час своїх виступів на сцені, а також в кадрі на концертах. Зірка демонструє неабиякі здібності, як блогер: вона вміло направляє увагу користувачів у необхідне їй русло, легко рекламує будь-які товари та охоче взаємодіє з шанувальниками в мережі.

І безумовно, складається враження, що їй це дуже подобається, так як артистка є активною користувачкою соціальних мереж.

Тіна Кароль потрапила у конфуз під час прямої трансляції

Тіна Кароль покрасувалася у спідниці за 49 тисяч гривень
Тіна Кароль потрапила у конфуз під час прямої трансляції

І будь-яку подію в своєму житті Тіна Кароль може якісно трансформувати в гучний піар, а маленькі негаразди перетворити на контент.

Наприклад, нещодавно артистка потрапила у маленький конфуз, але не тільки не стала соромитися того, що сталося, але й опублікувала відео на всю Україну. Звичайно, спочатку зірка оприлюднила те, що повинно було потрапити до її акаунту планово. І лише у другому сторіз виконавиця показала, як писала відео, вірогідніше, для свого TikTok.

Коли почався запис ролика, Тіна поправила волосся і хотіла почати співати, як раптом чхнула. Ця ситуація розсмішила й операторку, яка знімала відео, й саму Тіну Кароль, яка мило засміялася у кадрі.

А для Тіни Кароль подібні речі вже не вперше, і вона не тільки вміє гордо вийти з подібних ситуацій, але й обернути їх на свою користь.

Тіна Кароль потрапила у конфуз під час прямої трансляції. Скріншот особистої сторінки зірки

Нагадуємо, що зараз артистка активно підозрюють у службовому романі. Подейкують, що зірка зустрічається зі своїм танцюристом. Зокрема про це повідомляв скандальний блогер Богдан Беспалов. Він вже говорив про те, що раніше співачка перебувала у любовному зв’язку зі своїм бас-гітаристом. Втім, чоловік після 24 лютого виїхав за кордон і з тих пір не повертався до України.

Схожі статті