Онук Софії Ротару не згадав ні слова про бабусю-співачку, яка вивезла його за кордон: “Таке виховання”

Онук легендарної української співачки Софії Ротару Анатолій Євдокименко дав ексклюзивне інтерв'ю для нідерландського видання, в якому здивував поведінкою.

Широку відомість в Україні онук Софії Ротару отримав зовсім не тим способом, яким би волів. Так, молода людина активно займається музикою та мріє стати знаменитим виконавцем.

Анатолій Євдокименко
Онук Софії Ротару дав своє перше інтерв’ю за кордоном

Але доля склалася таким чином, що тривалий час на його батьківщині про нього не знали, а найгучніша новина в пресі пов’язана з ним — це повідомлення про те, що музикант був затриманий під час спроби незаконно втекти за кордон минулого року.

Онук Софії Ротару дав своє перше інтерв’ю за кордоном

Так, Анатолій та Руслан Євдокименки після арешту надовго зникли з інформаційного простору. Жодних пояснень від родини не послідувало, ніякої прес-конференції чи маленьких коментарів. Натомість через декілька місяців Анатолій зізнався, що йому все ж таки вдалося вибратися до Європи, але не розповів, як саме.

Софія Ротару з онуком Анатолієм Євдокименко
Онук Софії Ротару дав своє перше інтерв’ю за кордоном

Нещодавно журналісти почали повідомляти про те, що зробити це допомогла йому його бабуся. Софія Михайлівна як завжди відмовчується, а от Анатолій нещодавно дав ексклюзивне інтерв’ю для нідерландського видання, в якому жодним чином не пригадав про свою знамениту бабусю, вочевидь уникаючи коментарів на рахунок того, що впливова сім’я посприяла розвитку його кар’єри.

“У процесі роботи над цим альбомом я усвідомив, наскільки нерозривно моя музика переплетена з моїм життям, повним випробувань та негараздів, – заявив чоловік. – Самоаналіз є основним інструментом у моєму нинішньому творчому процесі. Для мене було вкрай важливо визначити свої наміри як у музичному виробництві, так і, звичайно, в особистому житті. Цей постійний внутрішній діалог дозволив мені сформувати та глибше зрозуміти ідеї, які я хотів донести до слухача”

Нагадуємо, що Анатолій декілька разів змінював своє місцеположення, з’являючись то у Франції, то у Великобританії. Де саме мешкає чоловік досі залишається загадкою. Натомість його молодша сестра Соня продовжує будувати модельну кар’єру у Сполучених Штатах Америки, попри чутки про її розставання з мільйонером.

Схожі статті

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль: вони безнадійно старять і пасують одиницям (ФОТО)

Це зараз у Тіни Кароль розкішна шевелюра білявого волосся, але так було не завжди. На зорі своєї кар'єри артистка неодноразово проводила експерименти із стрижками, проте не завжди вдало.

Ольга Сумська заявила про розлучення з чоловіком і назвала головну причину: в них є спільна донька

Статистика з розлучень не тішить тих, хто вірить у кохання на все життя, і в цю статистику також входять зірки. Ольга Сумська розповіла про причини свого розлучення з колишнім чоловіком.