Без одягу, але з помадою: Світлана Лобода зацікавила “особливим подарунком” під ялинку – реакція мережі

Співачка Світлана Лобода завжди намагалася виділитися серед зіркових колег та здивувати своїх шанувальників чимось неординарним. Ось і зараз артистка приготувала "сюрприз".

Коли юна Світлана Лобода проходила кастинг до групи “ВІА-Гра” у 2004 році, вона вже точно знала, що довго там не затримається, адже на неї чекає карколомна сольна кар’єра. До речі, в колективі Світлана протрималася всього кілька місяців – у вересні звільнилася, а в грудні цього ж року вже випустила свій перший сингл.

Світлана Лобода у ВІА-Грі
Світлана Лобода у ВІА-Грі

Далі зірка намагалася збудувати кар’єру в Україні, але справжнє визнання до артистки прийшло лише після того, як вона поїхала до РФ. Вже там Світлана Лобода стала мегазіркою, гонорари якої складали рекордні цифри – до 100 тисяч доларів за корпоратив. Примадонна російської естради Алла Пугачова називала її своєю спадкоємицею. Концертні зали були набиті “колегами”, які освідчувалися Світлані у коханні.

Світлана Лобода на концерті у РФ
Світлана Лобода на концерті у РФ

Проте все змінилося 24 лютого 2022 року. Після початку повномасштабного вторгнення Лобода, подумавши кілька днів, висловилася проти війни, зібрала валізи та залишила РФ. Зараз Світлана разом із дітьми живе у Латвії (Юрмалі) і знову намагається відновити кар’єру.

Так, напередодні артистка оприлюднила фотографію, на якій сидить у кучугурі у сріблястому боді-сітці та тканинних чоботях.

Світлана Лобода готує особливий подарунок
Світлана Лобода готує особливий подарунок

“Серед лютих холодів… У мене знову тепла прем’єра. Вгадай дату релізу в коментарях та отримай від мене особливий подарунок під ялинку”, – заінтригувала коментарем Лобода.

Вже пізніше на сторінці вона оприлюднила реліз із новою піснею “Метелиця”, яка вийде 8 грудня.

Зазначимо, що композиція виходить російською. У коментарях під постом артистки вже багато питань із цього приводу, адже, як стверджують її шанувальники, вона пообіцяла більше не співати “мовою окупантів”.

Схожі статті

Вже не той мільйонер: 22-річна онука Софії Ротару вперше показала свого нового бойфренда – красива пара

Внучка Софії Ротару Соня Євдокименко, яка живе в США, тільки нещодавно розлучилася з молодим мільйонером, а вже освідчується у коханні новому красеню. Хто він?

Танцювала балет і стала домогосподаркою: чим не догодила перша дружина Юрія Горбунова, що пішов до Осадчої

Продюсер Юрій Горбунов рідко розповідає про свою колишню родину - дружину, яка була старша на 10 років і приймальню дочки, але якщо запитають, то обов'язково відповідає.

“Ніхто не бачив цього”: Євген Клопотенко зізнався, що порушив правила проєкту “МастерШеф” задля перемоги

Відомий кухар Євген Клопотенко зізнався, на що йому довелося піти заради перемоги у 5 сезоні наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф".

Не все так ідеально: як виглядає волосся Кароль насправді – без перуки та професійної допомоги стилістів

Співачка Тіна Кароль на публіці завжди намагається виглядати ідеально. У цьому їй допомагають стилісти та візажисти. А як виглядає зірка, коли професіоналів поряд немає?

Наталія Могилевська “ненароком” показала свою розкішну автівку: джип ціною в нову квартирку (ФОТО)

Співачка Наталія Могилевська похвалилася своєю елітною дорогою машиною, яка за останній рік об'їздила тисячі кілометрів бездоріжжям - горами та путівцями.

Це ще не межа: мама Дана Балана вразила новими “талантами” і виглядом. Їй 66 років, а як дівчинка-підліток

Мама молдавського співака Дана Балана, якій виповнилося 66 років, вразила своєю фізичною формою і не лише. Чим цього разу здивувала неперевершена Людмила Балан.