Через півроку після розлучення з мільярдером Захуром Камалія розповіла про усиновлення: “Вже встигла”

Найбагатша співачка України Камалія вразила зізнанням про свою поїздку до Сицилії та заговорила про українських дітей, які залишилися без батьків.

Півроку тому українська співачка Камалія вразила мережу зізнанням про те, що розлучається зі своїм чоловіком-мільярдером Мохаммадом Захуром. Аудиторія була не готова до подібної новини, але насправді про кризу в стосунках можна було здогадатися, так як у своєму інтерв’ю бізнесмен говорив про те, що близько семидесяти відсотків свого часу навіть не знаходиться вдома в Києві, а живе одразу на декілька країн.

Незадовго до 24 лютого він отримав повідомлення про небезпеку, забрав дочок-двійнят та переїхав до Великобританії, де його прийняла рідна дочка Таня. Компанію підприємцю також склав його старший син Арман, який до того також жив в столиці України.

Камалія вразила зізнанням про усиновлення

Камалія вперше прокоментувала свої стосунки з Захуром
Камалія вразила зізнанням про усиновлення

Камалія у свою чергу не змогла відмовитися від Батьківщини і тим паче покинути її у такі складні часи, тож після 24 лютого вона продовжила залишатися в своєму палаці, а після декілька місячної поїздки до Великобританії прийняла рішення, що і надалі буде перебувати в Україні.

Втім, мають місце поїздки за кордон. Артистка активно дає концерти у різних країнах, зокрема днями була в Італії, а саме на Сицилії. Нещодавно артистка дала інтерв’ю українським журналістам на радіо та розповіла, як це було, і нагадала про те, що дуже велика кількість українських дітей на даний момент знаходиться за кордоном і їх активно усиновлюють іноземці.

“Вже встигла у Запоріжжі дати концерт. Був концерт, великий сольний концерт з інтервʼю на сцені, з ток-шоу. Дуже добре зустрічали. Зустрілася я з багатьма волонтерами. З місцевою радою, з пастором, з бізнесменами, котрі дуже допомагають Україні… Тільки спочатку близько 150 дітей були перевезенні з України до Сицилії. Дуже багато хто всиновив наших діточок

Нагадуємо, що сама Камалія знаходиться 2 роки у розлуці зі своїми дочками, і неймовірно за ними сумує. Кожна зустріч супроводжується сльозами, адже артистка вимушена залишати їх в Лондоні.

Схожі статті

“Буду завжди залежна від чоловіка”: 23-річна дружина Остапчука здивувала станом справ у шлюбі з ведучим

Знаменита українська блогерка Катерина Полтавська розповіла про шлюб з Володимиром Остапчуком та нюанси, які не помітні для шанувальників. Чому дівчина залежна від ведучого?

Все ж таки кохання: 44-річна Боржемська показалася в обіймах молодого красеня і обвела всіх навколо пальця

Колишня дружина українського боксера В'ячеслава Узєлкова фітнес-тренер Марина Боржемська продовжує інтригувати фотографії з загадковим красенем. Хто він? Знаменитість дала відповідь.

Після втечі з України Влад Яма зганьбився і показав свій сором публічно: це бачив навіть Коля Сєрга

Відомий український хореограф Влад Яма опублікував дивне фото біля смітника після переїзду до Сполучених Штатів Америки. Коля Сєрга відреагував на кадр.

Лілія Ребрик розповіла, що змінилося у її житті за останні 365 днів: в день 43-річчя щаслива як ніколи

Зірка ранкових ефірів актриса Лілія Ребрик відзначає День народження. У свої 43 знаменитість вирішила розповісти, як змінилося її життя за рік.

Втомився за кордоном: Каменських на якийсь час повернулася до Потапа – тримає його на короткому повідку

На тлі чуток про розлучення Настя Каменських показала загадкове фото з Потапом. Що намагається донести артистка? І як відреагували на цей знімок шанувальники пари?

37-річна Ірина Федишин вагітна втретє і стане багатодітною матір’ю: округлий живіт співачки вже не приховати

Відома українська співачка Ірина Федишин вагітна втретє і стане багатодітною матір'ю. Зірка повідомила про своє цікаве положення через творчість.