Ексчоловік Анни Трінчер показав своє розкішне майно: де живе завидний холостяк після розлучення з блогеркою

Нещодавно Мережу сколихнуло скандальне розлучення молодих блогерів Анни Трінчер та Олександра Волошина. Після тривалої кризи в стосунках пара все ж вирішила жити порізно.

Як виглядає квартира Олександра Волошина

Після гучного розриву з екскоханою, 26-річний бізнесмен Олександр Волошин вирішив поділитись з аудиторією особистим. Хлопець показав, який вигляд має його нове холостяцьке житло. Відомо, що Олександр вже давно з’їхав з будинку, де раніше мешкав із Анною Трінчер, відтак орендує квартиру в одному з ЖК у центрі столиці. Як розповів блогер, площа квартири становить 130 кв метрів. Ексклюзивно для підписників свого Instagram блогер провів невеличкий румтур та продемонстрував просторе помешкання.

Олександр Волошин показав, куди переїхав після розлучення з Трінчер
Олександр Волошин показав, куди переїхав після розлучення з Трінчер

Тут є велика вітальня, кухня, що виконана у світлих тонах, шафа, два санвузли, гардеробна кімната і кабінет з робочим місцем. Волошин похизувався підлогою з підігрівом та показав деталі, що довершують дизайн його нової квартири. Також відео були присутні кадри з розкішного холу житлового комплексу. За словами Олександра, коли він побачив, що для мешканців є особистий спортзал із тренажерами та іншим спеціальним обладнанням – вирішив, що цього вже достатньо, аби винаймати квартиру саме тут.

Олександр Волошин показав, куди переїхав після розлучення з Трінчер
Олександр Волошин показав, куди переїхав після розлучення з Трінчер

Підприємець вирішив випередити запитання від користувачів та зазначив, що в нього є три квартири в Києві, але жодна з них не підходить під його вимоги для комфортного життя. Дві з них без ремонту, а третя маленька і знаходиться далеко від центру.

“Мені важливо, щоб місце в якому я живу було просторим”, – додав Волошин.

Міська метушня також є перевагою для блогера. Він розповів, що коли жив у заміському будинку протягом кількох місяців, то прийшов до висновку, що життя у центрі Києва – найкраще, що може бути.

Олександр Волошин показав, куди переїхав після розлучення з Трінчер
Олександр Волошин показав, куди переїхав після розлучення з Трінчер

Схожі статті

Втомився за кордоном: Каменських на якийсь час повернулася до Потапа – тримає його на короткому повідку

На тлі чуток про розлучення Настя Каменських показала загадкове фото з Потапом. Що намагається донести артистка? І як відреагували на цей знімок шанувальники пари?

37-річна Ірина Федишин вагітна втретє і стане багатодітною матір’ю: округлий живіт співачки вже не приховати

Відома українська співачка Ірина Федишин вагітна втретє і стане багатодітною матір'ю. Зірка повідомила про своє цікаве положення через творчість.

Вже не той мільйонер: 22-річна онука Софії Ротару вперше показала свого нового бойфренда – красива пара

Внучка Софії Ротару Соня Євдокименко, яка живе в США, тільки нещодавно розлучилася з молодим мільйонером, а вже освідчується у коханні новому красеню. Хто він?

Танцювала балет і стала домогосподаркою: чим не догодила перша дружина Юрія Горбунова, що пішов до Осадчої

Продюсер Юрій Горбунов рідко розповідає про свою колишню родину - дружину, яка була старша на 10 років і приймальню дочки, але якщо запитають, то обов'язково відповідає.

“Ніхто не бачив цього”: Євген Клопотенко зізнався, що порушив правила проєкту “МастерШеф” задля перемоги

Відомий кухар Євген Клопотенко зізнався, на що йому довелося піти заради перемоги у 5 сезоні наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф".

Не все так ідеально: як виглядає волосся Кароль насправді – без перуки та професійної допомоги стилістів

Співачка Тіна Кароль на публіці завжди намагається виглядати ідеально. У цьому їй допомагають стилісти та візажисти. А як виглядає зірка, коли професіоналів поряд немає?