Горбунов не втримався: чим красуня Тіна Кароль вразила чоловіка Каті Осадчої – такого ще з нею не було

Співачка Тіна Кароль знає, як привернути до себе увагу не лише шанувальників, а й зіркових колег. Реакція на її новий ефектний образ у сукні-локшина була негайною.

Співачку Тіну Кароль завжди вважали однією із найяскравіших зірок в українському шоубізнесі. Багато років вона намагається підтримувати свій “статус” не лише творчістю, а й ефектними появами на публіці.

Тіна Кароль зачарувала образом
Тіна Кароль зачарувала образом

Так, напередодні артистка оприлюднила в Instagram кадри з нової фотосесії, де з’явилася на світлому фоні в студії у чорній максісукні “локшина”, яка ідеально підкреслювало всі вигини її фігури. Доповнили образ туфлі на шпильках, нова зачіска з живими кучерями, яка ефектно підкреслила її шикарне довге волосся, а також натуральний макіяж у бежевих тонах. Цього разу артистка вирішила відійти від образу млосної діви і дозволила собі трохи розслабитись. Вона грайливо позувала перед камерою, осяюючи шанувальників своєю променистою усмішкою.

У коментарі знаменитість вирішила підбити підсумки року, що минає, і пише, що незважаючи на біль і сльози, страх і втому, вона разом з українцями не розучилася мріяти і, як і раніше, сподівається на краще.

“Незважаючи на атаку на зв’язок, ми не втратимо наш енергетичний зв’язок споріднених душ. Усміхнись і вийшли смайл добра”, – звернулася зі своїм шанувальникам Кароль.

У Мережі відразу ж посипалися коментарі. Одним із перших відреагував на заклик Тіни, чоловік Каті Осадчої – популярний ведучий та продюсер Юрій Горбунов, який висловив свої емоції одним словом: “Красуня!” і трьома смайлами у вигляді вогню.

Тіна Кароль зачарувала новим образом Горбунова
Тіна Кароль зачарувала новим образом Горбунова

До нього приєдналися решта шанувальників Тіни. Багато хто зізнавався співачці в коханні, називали Кароль “Богинею”, “Королевою”, а її образ – “пожежею”. А що скажеш із цього приводу?

Схожі статті

“Іноді цього недостатньо”: 25-річна Даша Квіткова розповіла, на чому тримався її шлюб з Нікітою Добриніним

Подружжя Добриніна та Квіткової стало першою та останньою на цей час, парою, що побралася після "Холостяка". Шанувальники проєкту були неабияк розчаровані дізнавшись про їх розлучення.