Ребрик розповіла, де буде народжувати та чому на фото немає батьків чоловіка: “У вас щось у родині не так?”

Телеведуча Лілія Ребрик розсекретила, де збирається народжувати третю дитину та пояснила, чому на сімейних світлинах не помічаємо батьків її чоловіка, танцівника Андрія Дикого.

Про вагітність Лілії Ребрик публіці стало відомо в жовтні 2023 року. Згодом зіркова родина поділилася теплими кадрами з гендер-паті, на якому всі дізналися, що пара в очікуванні на третю дівчинку.

Телеведучій пересічні громадяни дорікали, мовляв, вона завагітніла третьою дитиною для того, аби чоловік “відкосив” від служби в ЗСУ. Пізніше знаменитість відповіла на закиди користувачів соціальних мереж та заявила, що з коханим мріяли про третю дитину.

Лілія Ребрик показала свій розкішний заміський будинок
Ребрик розповіла, де буде народжувати та чому на фото немає батьків чоловіка

До слова, у своєму інтерв’ю зірка розсекретила, де збирається народжувати. За словами Лілії, однозначно вибір падає тільки на Україну, і скоріше за все, в тому самому медичному закладі, в якому з’явилися на світ доньки Діана та Поліна.

Каже, що визначиться вже ближче до терміну, і родина майже все найнеобхідніше підібрала для малечі, утім, ще нічого не купувала. Не приховала й того, через те, що вони з чоловіком матимуть ще одну дитину, було внесено деякі корективи в планування житла.

В розмові з телеведучою не оминули й питання, яке давно цікавило шанувальників. Зокрема, зірка часто поширює світлини зі своїми мамою і татом, а от батьків чоловіка Дикого не спостерігаємо. На зацікавленість, чому вона не ділиться фото з рідними коханого, Лілія відповіла, що батьки Андрія просто цього не хочуть, тому поважає їхню приватність. Зізналася, що у них прекрасні й дуже теплі стосунки.

Ребрик розповіла, де буде народжувати та чому на фото немає батьків чоловіка

Нагадуємо, подружжя Лілії Ребрик та Андрія Дикого виховує двох дівчаток, а тепер в очікуванні ще й на третю дитину. Раніше артистка розповіла, що з чоловіком придбали будинок до початку повномасштабного вторгнення, в якому потроху відновлюють ремонтні роботи.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.