“А скільки таких Кать ще попереду”: 23-річна дружина Остапчука обміркувала перспективи стосунків з шоуменом

Дружина шоумена Володимира Остапчука Катя Полтавська відповіла на закиди підписників щодо стосунків із зірковим чоловіком. Користувачка мережі висловилася, що таких "Кать" у нього попереду ще багато.

У 2022 році ведучий Остапчук розірвав свій союз з другою дружиною Христиною Горняк. Публіка не знає, яка причина розлучення, оскільки конкретних пояснень ніхто з них не надавав.

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було сповнене інтригами чи цікавими подробицями. Третьою дружиною шоумена стала 23-річна Катерина Полтавська, яку не бентежить різниця у віці із зірковим чоловіком в 16 років. Підписники Каті не раз дорікали їй, що у ведучого вона може бути не останньою.

Христина Горняк знову згадала Остапчука та спільне нерозділене майно
Дружина Остапчука обміркувала перспективи стосунків з шоуменом

Зокрема, нещодавно блогерка не оминула подібний коментар від її підписниці в соціальній мережі Instagram. В ньому йшлося, що таких “Кать” у Володимира попереду ще багато. На це дружина шоумена відповіла з іронією: “Тільки вперед і ніколи назад”. Прикріпивши висловлення користувачки мережі в Stories, Катя підкреслила, що таких у нього більше не буде.

Дружина Остапчука обміркувала перспективи стосунків з шоуменом

Схоже, що думка суспільства Катерину зовсім не хвилює, оскільки переконує, що їй відомо значно більше ніж знає публіка. Ба більше, відповіла, що нормально ставиться до його минулого, наявність двох дітей від першого шлюбу, утім, з ними вона не спілкується.

Нагадуємо, Катерина Полтавська відкриває власний бізнес у центрі Києва. Дівчина буде власницею студії масажів та лазерної епіляції. Спочатку відкриття запланували на цей грудень, однак поки перенесли на січень. Дружина ведучого вже проводить співбесіди з майбутніми працівниками. Зізналася, що має багато друзів-бізнесменів, тому добре розуміла всі перспективи та складнощі.

Схожі статті

“Один з найскладніших періодів мого життя”: Надя Дорофєєва вразила зізнанням про стосунки, і не з Кацуріним

Багато українських знаменитостей записують спільні треки на радість шанувальниками. Дорофєєва не стала виключанням. Проте, чи все було бездоганно між нею та її колегою Артемом Пивоваровим?

Від природної краси ні сліду: ось як зараз виглядає екс-ведуча СТБ Оксана Марченко, яка живе у вигнанні

Колись Оксана Марченко сяяла на українському телебаченні і вважалася однією з найефектніших і найкрасивіших телеведучих, але надмірне захоплення пластикою остаточно змінила її обличчя.

Сестри, які стали розчаруванням: як виглядають і чим займаються дорослі дочки Ольги і Наталії Сумських

Одна живе на утриманні знаменитої мами, друга взагалі втратила з нею зв'язок. Як склалися життя старших дочок двох сестер – Наталії та Ольги Сумської? Що з ними стало і як виглядають зараз?