Камалія показала свою дочку, котра все більше походить на її падчерку, з якою в неї не клеїться: іронія долі

Найбагатша співачка України Камалія нарешті зустрілася зі своїми доньками, з якими останні 2 роки живе у постійній розлуці. Усі деталі в статті.

Не так давно Камалія так її чоловік дали ексклюзивне інтерв’ю, у ході якого бізнесмен розповів, що виявляється ніколи не вимагав від своєї дружини, аби вона народила йому дітей. Мовляв, на момент зустрічі з артисткою в нього вже було двоє спадкоємців і він не відчував жодної потреби у тому, аби боротися за батьківство.

Однак, співачка на той момент мріяла про первістка, і звісно, усіма можливими методами намагалася добитися вагітності. Декілька разів їй довелося пройти через неймовірно складний досвід втрати малюка, а згодом піти на процедуру екологічного запліднення, попередньо підготувавшись до даного процесу за допомогою хірургії. Підготовку до зачаття зірка пройшла в Сполучених Штатах Америки.

Камалія показала свою дочку

Найбагатша співачка України Камалія забула, коли завагітніла
Найбагатша співачка України Камалія забула, коли завагітніла

Незабаром стало відомо, що співачка виношує двійню. На той момент в неї склалися прекрасні стосунки з пасинком Арманом, який переїхав до Києва, а от падчерка Таня так і не змогла прийняти свою мачуху. Можливо на це повпливав нюанс з віком, адже дівчина була молодша за співачку всього на 4 роки. Тим паче, у конфлікт у Камалії розгорівся із матір’ю дівчини.

Камалія показала свою дочку. Таня Захур 

І хоча досить довго сім’я не розповідала про внутрішні конфлікти журналістам, нещодавно стало відомо, що конфлікт з Танею навіть став каталізатором для погіршення взамин в парі. Перед заявою про своє розлучення Камалія розповіла, що їй було дуже боляче, коли чоловік підтримав під час сварки свою дочку, а не її.

Але найдивовижнішим фактом є те, що одна з дочок артистки все більше стає схожою на Таню. Це цілком логічно, адже в них один батько, і тим не менш, навіть іронічно.

Камалія показала свою дочку

Так, нещодавно співачка рушила до своїх дівчат, аби провести з ними трохи часу. Як ніяк, мати та діти постійно знаходяться у розлуці. У зв’язку з цим у Камалії нещодавно з’явилося декілька нових публікацій на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, на яких можна помітити, як змінилися двійнята за цей короткий проміжок часу, і зокрема, як одна з них стала походити на свою старшу сестру, різниця у віці з якої в неї сягає аж 30 років.

Схожі статті