“Не часто хвалить”: 29-річна дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова озвучила проблему, яка є у шлюбі

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова вперше озвучила проблему, яка є у шлюбі зі співаком. Блогерка зізналася, що коханий її рідко хвалить, а тут отримала від нього неочікуване повідомлення.

Катерина Репяхова до початку романтичних взаємин із зірковим чоловіком була відданою фанаткою його творчості. Згодом дівчина почала вести концертні справи артиста, а у 2020 році стала дружиною зірки. Цікаво, але вона за рахунком четверта обраниця знаменитості, утім, хоче сподіватися, що остання і їх нічого не розлучить.

У 2021 році бізнесвумен Репяхова вперше стала мамою сина Михайла, а ось для Павліка хлопчик став четвертим спадкоємцем. До речі, Катя розповідала шанувальникам, що дуже хоче народити донечку, тож, сподіваємося, що незабаром її мрія втілиться в реальність.

Віктор Павлік, покинув родину заради нового кохання
Катерина Репяхова озвучила проблему, яка є у шлюбі

До слова, нещодавно Катерина Репяхова вперше озвучила проблему, яка є у шлюбі з Віктором Павліком. Блогерка зізналася підписникам свого Instagram-блогу, що чоловік її рідко хвалить, а цього разу отримала від коханого слова з підтримкою та захопленнями. Дружині було приємно почути важливі висловлювання від коханого, тому такою милотою вирішила поділитися в мережі.

“Мене чоловік не часто хвалить, а сьогодні отримую таке повідомлення від нього”, – зізналася блогерка.

Катерина Репяхова озвучила проблему, яка є у шлюбі

В повідомленні, яке Віктор адресував дружині Катерині, чоловік написав, як пишається коханою, її працею та зазначив, що їй обов’язково все віддасться.

Нагадуємо, нещодавно бізнесвумен запідозрили у вагітності. Дівчина поділилася з фоловерами, що протягом всього дня відчувала шалену слабкість, однак без нежитю та болі в горлі. Одна з підписниць зазначила, вона мала подібні симптоми, коли носила під серцем доньку. Утім, Катерина спростувала припущення, мовляв, з підписниками та їхніми повідомленнями ніколи не буває сумно.

Схожі статті

Думала піти через гроші, а пішла через іншу жінку: Камалія Захур розкрила причину розлучення

Як з'ясувалося, у сімейному житті Камалії та Мохаммада Захура було не все так гладко і одного разу співачка навіть намагалася покинути мільярдера. Що стало справжньою причиною розлучення?

Наталія Могилевська розповіла про розлучення і зізналася, що стало причиною

Наталія Могилевська розповіла про завершення шлюбу і зізналася, що стало причиною. Артистка неодноразово стикалася з цим, і це не стало для неї сюрпризом.

Не змогла дати йому все: Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої

Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої, але чому? Особиста справа зіркового подружжя раптом вийшла назовні через телеведучого.

Вже як 5 місяців: щаслива Надя Дорофєєва зробила довгоочікувану заяву

Шанувальники, які з інтересом спостерігають за сімейним життям Надії Дорофєєвої та Міши Кацурина, з'явилася нова тема для обговорення, після того, як співачка зробила відверте визнання.

“Я готова..”: дружина Романа Сасанчина натякнула на розлучення – реакція чоловіка

Дружина наймолодшого переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина повідомила, що ухвалила рішення, після якого її життя кардинально зміниться. Невже Іванна остаточно зважилася на розлучення?

Ектор Хіменес-Браво залишив “МастерШеф” і виїхав з Києва: хто займе його місце

Головний суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво залишив колег - Ольгу Мартиновську та Володимира Ярославського і виїхав у гори, щоб упорядкувати свої думки. Хто склав йому компанію?