Вітвіцька на тлі обговорень розпаду союзу з Кочатковим розповіла про свій стан: “Після розлучення життя є”

Телеведуча Соломія Вітвіцька висловилася, що життя після розлучення тільки починається. Щобільше, вона змогла зберегти дружні стосунки з колишнім чоловіком від моменту розпаду їхнього союзу.

Соломія Вітвіцька є прикладом розумної жінки, яка змогла після розлучення почати життя з нового листа. Вона зізналася, що з ексчоловіком Кочатковим добре спілкується і готова прийти йому на допомогу в будь-який момент.

У розмові зі Славою Дьоміним телеведуча розсекретила, чому розпався шлюб. За словами зірки, однією з причин стала її публічність. Водночас вона визнає, що у неї є вада мимохіть висловлювати те, що не влаштовує, в надто претензійній формі.

Соломія Вітвіцька з колишнім чоловіком Владом Кочатковим
Вітвіцька на тлі обговорень розпаду союзу з Кочатковим розповіла про свій стан

До слова, журналістка знову натякнула, що не жалкує про розлучення з Владом Кочатковим. Зірка розповіла, що мала зустріч зі своєю колегою, приятелькою Танею Остапчук. Вона переживає непростий етап свого життя, оскільки теж ухвалила рішення розірвати свій союз.

Вітвіцька на тлі обговорень розпаду союзу з Кочатковим розповіла про свій стан

Таня розповіла в Stories Соломії, що прийняла рішення розлучатися з чоловіком ще до початку повномасштабної війни, а ось жити окремо пара почала з вересня. Вітвіцька поцікавилася у подруги, чи є життя після розлучення, на що вона без вагань відповіла стверджувальною відповіддю. Також Соломія поцікавилася, чи йде вона назустріч новому коханню.

“Так, тільки так. Орієнтир – це серце. Думаємо серцем, так можна. От тоді жінка істинно знає, куди вона рухається і ніколи не хвилюється, що це щось не так”, – відповіла колега Вітвіцької.

Вітвіцька на тлі обговорень розпаду союзу з Кочатковим розповіла про свій стан

Наприкінці Соломія поцікавилася, чи боялася подруга, що буде далі. За словами Тетяни, вона пішла в страх з цікавістю та думками, як буде грати це життя. Зазначимо, що Вітвіцька повністю підтримує приятельку та на власному досвіді знає – все найкраще тільки попереду.

Схожі статті

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль: вони безнадійно старять і пасують одиницям (ФОТО)

Це зараз у Тіни Кароль розкішна шевелюра білявого волосся, але так було не завжди. На зорі своєї кар'єри артистка неодноразово проводила експерименти із стрижками, проте не завжди вдало.