З одною цілувався на людях, з іншою був близький, поки ніхто не бачив: секрети особистого життя Данилка

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко завжди приховував деталі свого особистого життя від фанатів, але правда все одно вийшла назовні.

Ще 10 років тому публіка здебільшого була впевнена у тому, що Андрій Данилко має нетрадиційну орієнтацію. Саме на такі висновки її наштовхувала відсутність інформації про особисте життя співака. Адже за офіційними даними, він жодного разу не був одружений, не перебував у стосунках, не ділився планами на майбутнє стосовно сім’ї, тощо.

Все кардинально змінилося, коли до мережі почали потрапляти його знімки з Інною Білоконь, архівні та свіжі. На них партнери то трималися за руки, то цілувалися в губи, то тихо шепотілися.

Поповзли чутки про службовий роман. І це при тому, що Інна заміжня і має дітей. Білоконь майже не дає інтерв’ю, тож поки що її сімейний статус залишається незмінним в публічному просторі. Що відбувається в родині насправді залишається загадкою.

Андрій Данилко розповів про своє особисте життя

Андрій Данилко з Білоконь вийшли в світ у чому мати народила
Андрій Данилко розповів про своє особисте життя

Але сам Данилко неодноразово говорив про те, що між ним та його партнеркою лише дружні стосунки. Вони товариші ще з студентських часів, і їхні взаємини нібито не переходять за певні рамки.

Андрій Данилко показав, як залицяється до Інни Білоконь
Андрій Данилко розповів про своє особисте життя

Натомість його колишня партнерка Радмила Щоголева 2 роки тому розповіла неймовірні речі. Вперше акторка заговорила про те, що в неї була з Андрієм близькість. За її словами, стосунки не дійшли до ліжка, але все інше залишила при собі.

Андрій Данилко розповів про своє особисте життя

Ведучі, які брали інтерв’ю у неї, прийшли до висновку, що Радмила не була до кінця чесною, і імовірно, інтрижка все ж таки була.

Протягом 20 років Андрій та Радмила не спілкуються. Попри те, що в них були дуже теплі та ніжні стосунки, Щоголева самостійно все зруйнувала, коли пішла з колективу, і не попередила про своє рішення Андрія. Ба більше, вона з ним навіть не попрощалася, через що він серйозно на неї образився. Через 2 роки після цього їм вдалося поговорити, але справжнього примирення не відбулося.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.